5ª Nit del Comerç del Camp de Tarragona

La Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les comarques Tarragonines CECOSECT, el passat dissabte a la nit a Cambrils, en la 5ena. Nit del Comerç del Camp de Tarragona, va fer entrega a Rafael Castells París, Secretari General de la Cambra de Comerç de Valls, del Premi “Rafael Tatay”; amb aquesta entrega la CECOSECT va reconèixer d’una forma especial la col·laboració de Rafael Castells amb el comerç i el seu teixit associatiu de les Comarques de Tarragona, i que treballi pel bé del prestigi del comerç de les nostres comarques.

Durant l’acte varen pronunciar parlaments el President de la CECOSECT Sr. Ferran Milà, l’Alcaldessa de Cambrils Sra. Camí Mendoza, la Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement Sra. Carme Mansilla, entre d’altres, i per part dels premiats, el propi Rafael Castells.  A l’acte varen assistir més d’un centenar de persones de diverses localitats del Camp de Tarragona.

La CECOSECT, està formada per vint-i -cinc Unions de Botigues, Associacions de Comerciants, Associacions Turístiques…  de diverses poblacions, entre elles, Tarragona, Reus, Valls, Cambrils, El Vendrell, Calafell, Montblanc, L’Espluga de Francolí, Vilaseca, Salou, Altafulla, Torredembarra, l’Arboç, La Selva del Camp…

També et pot interessar