A. Miquel, nova empresa premium de la Cambra de Comerç de Valls

Concessionari Linde a Tarragona, Lleida i Andorra, són especialistes en la venda de carretons elevadors i elèctrics, i transpaletes.

Tallers A. Miquel entra a formar part de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls. L’empresa situada al Polígon Industrial de Valls se suma així a la xarxa cameral amb la intenció de treballar plegats pel talent i pel teixit productiu de la comarca. Incorporant empreses, la Cambra pretén crear sinergies amb les principals empreses de la comarca o amb aquelles amb interessos al territori, i aconseguir així l’impuls necessari per continuar fent de la Cambra de Valls un referent a nivell econòmic i industrial, i al servei del territori.

Tallers A. Miquel és el concessionari oficial Linde Material Handling, líder en venda i reparació de carretons elevadors i elèctrics, i transpaletes a Tarragona, Lleida i Andorra. Entre els seus serveis destaquen el taller de reparació oficial de Linde, el servei de lloguer a curt termini, el centre de formació per a carretoners, la comercialització de bateries de Litio-Ion per a carretons, i les adaptacions personalitzades que fan els professionals de l’empresa.

Amb els convenis Premium la Cambra està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de la demarcació, i assolint la força necessària per seguir fent de la Cambra de Valls un referent en l’impuls socioeconòmic del territori.

També et pot interessar