A parit de l’1 de juliol es podrà volar de Reus a les Illes Canàries amb la companyia Binter

El territori considera la nova connexió com un revulsiu per projectar l'aeroport i atraure més vols a la península. L’impuls de l’estació intermodal torna a ser la gran reclamació per lligar les diverses infraestructures estratègiques del territori.

Aquest dimarts s’ha presentat a l’Aeroport de Reus la nova ruta aèria que connectarà Reus i les Illes Canàries. Amb la presència de nombroses autoritats polítiques i econòmiques de la demarcació la nova ruta es concebuda com un “revulsiu” per activar de nou l’activitat turística. Des de l’aeròdrom reusenc s’ha donat la benvinguda a la companyia canària Binter, encarregada d’operar els vols a partir de l’1 de juliol. Des de l’aerolínia celebren l’obertura d’aquesta nova ruta directa i regular que permetrà ampliar la connectivitat i contribuir a la recuperació turística de tots dos territoris,

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, president de la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus s’ha mostrat optimista de cara a les previsions per aquest estiu: “no serà el nivell d’activitat del 2019, però serà un nivell de recuperació important”. Gavín també ha remarcat que és una previsió sotmesa a les incerteses de la pandèmia.

Durant l’acte alcaldes i altres personalitats polítiques del territori han aprofitat per reclamar infraestructures llargament reivindicades com la terminal d’alta velocitat, el tramcamp o la finalització del corredor mediterrani. Tots han coincidit en aparcar “batalles de campanaret” i “egos”, projectar una visió conjunta de territori i remar en la mateixa direcció per aconseguir nous vols i major oferta per a l’aeroport reusenc.

Els vols des de l’Aeroport de Reus cap a les Canàries s’operaran els dijous i diumenges a través de Gran Canària i tindran una durada aproximada d’unes 3 hores i 20 minuts. A més, la companyia permetrà volar a qualsevol de les illes sense cap despesa addicional. Els bitllets ja es poden adquirir a través de la web de la companyia www.bintercanarias.com.

L’aeroport de la capital del Baix Camp es planteja més de 20 destinacions i 80 freqüències per la temporada d’estiu, que començarà aquest mes de maig. Així, està previst que Reus enllaci amb Regne Unit, Irlanda, Bèlgica i Alemanya, i amb l’interrogant de Rússia. Les companyies que operaran son Ryanair, Jet2.com, TUI UK & Ireland i TUI Belgium, i Sunway amb vols xàrter a Dublín.

La Cambra de Comerç de Valls forma part de la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus i va assistir a l’acte juntament amb les Cambres de Comerç de Reus, Tarragona i Tortosa. La Taula és un ens interadministratiu que treballa per la promoció econòmica, empresarial i turística del Camp i l’Aeroport reusenc. La Taula Estratègica de l’Aeroport reuneix representants de la Generalitat, la Diputació de Tarragona, els ajuntaments de Reus, Tarragona, Salou, Cambrils i Vila-seca, i les Cambres de Comerç.

També et pot interessar