Acte de cloenda i lliurament de diplomes del curs “Brexit is here”

La sessió també va servir per parlar de les novetats i recomanacions en l’estadi actual del brexit de la mà de la Sra. Marta Torrents, advocada i representant duanera de la firma TLC. Un acte conjunt de les Cambres de Comerç de Valls, Reus i Tortosa.

Les Cambres de Comerç de Valls, Reus i Tortosa han posat a disposició de les empreses de les seves demarcacions una bateria de cursos basats en una metodologia innovadora de microlearning de la firma Torrents Law&Customs (TLC) sobre el Brexit com a conseqüència del seu impacte i importància en les relacions comercials que han nascut des de l’1 de gener de 2021.

La voluntat en el disseny i proposta del curs “Brexits is here”, ha estat donar a conèixer les conseqüències del Brexit i dotar a les empreses d’eines i de capacitat de resposta per poder anticipar-se i elaborar una estratègia d’adaptació que els permeti continuar desenvolupant la seva activitat i aprofitar les oportunitats que puguin evidenciar-se en la internacionalització per la millora de la competitivitat del teixit socioeconòmic de les demarcacions de les Cambres de Valls, Reus i Tortosa.

Amb motiu de la finalització de la primera edició del curs, el passat 14 de maig, es va realitzar l’acte online del lliurament dels diplomes a les empreses que han acabat amb èxit el programa. També es va fer una sessió d’informació oberta a tots els empresaris sobre les novetats i recomanacions actuals sobre el Brexit.

Atès l’èxit d’aquest curs, es preveu continuar impulsant aquest tipus de cursos innovadors amb varietats temàtiques sobre el comerç internacional amb l’objectiu de millorar la competitivitat i impulsar les empreses de les demarcacions de les Cambres de Comerç.

Presentació de l’acte de clausura

També et pot interessar