Acte unitari de les 13 Cambres de Comerç de Catalunya per reclamar al Parlament que aprovi la Llei de Cambres abans d’esgotar la legislatura

El President de la Cambra de Comerç de Valls, el vicepresident i el secretari general van assistir a l'acte que va tenir lloc divendres 20 de novembre a La Llotja de Mar de Barcelona.

Les tretze Cambres de Comerç de Catalunya van reclamar al Parlament que aprovi per lectura única el projecte de Llei de Cambres abans que s’acabi la legislatura. Ho han demanat en un acte unitari a la Llotja de Mar, on han destacat que els terminis són tan justos que cal una tramitació per lectura única en els dos darrers plens de la legislatura: el del 2 i 3 de desembre i el dels dies 15, 16 i 17 del mateix mes. El President del Consell de Cambres i també President de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, va reivindicar l’obra de govern de les Cambres en els darrers 18 mesos: “Mai abans les Cambres havíem tingut tanta activitat i mai el país ha necessitat com ara unes Cambres actives al peu del canó”. La Presidenta de la Cambra de Terrassa, Sílvia Gratacòs, va destacar en el seu discurs que “ la Llei dotarà amb millors recursos les cambres petites” i també va defensar el paper de les Cambres com a referent empresarial del territori. Pel que fa al President de la Cambra de Reus, Jordi Just, va defensar la necessitat de reforçar la representativitat de les Cambres: “ no volem aturar el paí, no volem aturar Catalunya, no volem que aturin les Cambres. El secretari general de la Cambra de Sabadell, Eduard Borràs va insistir en que la Llei de Cambres és plenament constitucional, desmentint les acusacions fetes per les patronals. També va dir que el procediment d’aprovació de llei per lectura única és legal sempre que es respecti el temps necessari per a presentar esmenes. El President de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M.Rovira, el vicepresident Antoni Bastús i el secretari general, Rafael Castells van assistir a l’acte unitari en representació de la Cambra de Comerç de Valls.

llotja llei cambres  scaled
llotja llei cambres  scaled
llotja llei cambres scaled
També et pot interessar