WEBINAR: Analitzem els escenaris financers derivats de la nova situació geopolítica mundial

El gestor i Analista de Renta Variable i Mercat de Capitals del Grup Caixa d’Enginyers, Xosé Garrido, ha reflexionat sobre els fronts geopolítics actius a escala mundial, la política monetària versus la política fiscal i les implicacions a nivells d’actius financers.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, juntament amb el Grup Caixa d’Enginyers, ha dut a terme aquest dimecres 20 d’abril un webinar on s’han exposat els escenaris financers derivats de la nova situació geopolítica mundial. La ponència ha anat a càrrec del Sr. Xosé Garrido, gestor i Analista de Renta Variable i Mercat de Capitals del Grup Caixa d’Enginyers. Garrido ha reflexionat, a grans trets, sobre els fronts geopolítics actius en  l’àmbit mundial, la política monetària versus la política fiscal i les implicacions a nivells d’actius financers.

El president de la Cambra de Comerç de Valls, el Sr. Josep M. Rovira, ha obert la jornada i el  director de Banca Institucional de Catalunya i Balears -Grup Caixa d’Enginyers, el Sr. Eduard Barcons, ha clos la sessió.  La jornada s’ha realitzat de manera virtual, a través de la plataforma ZOOM i ha comptat amb una vintena d’assistents.

La pròxima conferència, que s’emmarca dins el cicle “Cambra Valls 1.11”, serà dimecres dia 27 d’abril en format presencial a la Sala d’Actes de la Cambra i la temàtica girarà entorn la impressió 3D com a pilar de la indústria 4.0. El cicle de conferències està organitzat per la Cambra de Valls i compta amb el suport del Port de Tarragona, Repsol i l’Escola de Logística, amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Annex:

Video de la jornada

Presentació Xosé Gallardo

També et pot interessar