Andreu Solar parla de casos reals d’instal·lació d’energia fotovoltaica per a empreses

Una vintena d’empresaris van participar de la sessió. La jornada s’emmarca dins el seminari “Coproduir energia per ser més competitius”, organitzat per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls i amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Dimarts 5 d’abril va tenir lloc a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Valls la ponència “Instal·lació d’energia fotovoltaica per a empreses: casos reals”, a càrrec de Jordi Andreu, director general d’Andreu Manteniment i Andreu Solar. Una jornada que s’emmarca dins el seminari “Coproduir energia per ser més competitius”, organitzat per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls. Amb el suport de la Diputació de Tarragona i la col·laboració de FiGroup, Andreu Solar i l’ASSEM, Associació d’empresaris del Polígon de Valls.

Andreu va presentar casos reals d’empreses del territori que ja compten amb instal·lacions fotovoltaiques per estalviar energia i avançar cap a l’autoconsum. El director d’Andreu Solar ha fet èmfasi en la importància d’aconseguir finançament per instal·lar plaques solars: “ cal aprofitar els ajuts a renovables amb fons europeus provinents del Next Generation EU. A Andreu Solar us ajudem a gestionar aquesta i les altres ajudes a les quals et pots acollir”.

El president de la Cambra de Valls, Josep M. Rovira, i el president de l’ASSEM, Francesc Moix, han iniciat l’acte. El president de la Comissió d’Economia Circular, indústria i competitivitat del Consell General de Cambres de Catalunya, Ramon Talamàs, ha assistit a la ponència. La sessió va ser tot un èxit, amb la participació d’una vintena d’empresaris del territori.

Més sobre Andreu Manteniment 

Andreu Manteniment Industrial és una empresa especialitzada en el disseny, desenvolupament i posada en marxa de tota mena de processos industrials. Amb més de 15 anys d’experiència al sector i un equip humà altament qualificat, desenvolupen tota mena de projectes i serveis en l’àmbit elèctric i mecànic.

Consulta la presentació de la jornada AQUÍ

Més informació a www.andreusolar.com

També et pot interessar