Apostar per la transició tecnològica i invertir pels sectors del futur

Així ho afirma Senén Florensa, president executiu de l’Institut Europeu del Mediterrani. La conferència va comptar amb gran èxit de públic.

L’ambaixador Senén Florensa ha pronunciat aquest dimarts a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Valls la conferència titulada “Què passa al món àrab? Florensa ha reflexionat sobre els reptes i oportunitats que ofereixen els països situats al nord d’Àfrica en un món postpandèmia de la nova agenda mediterrània de la Unió Europea.

La conferència va generar un gran interès entre les empreses de la demarcació de la Cambra. El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira, va obrir la conferència i  Ramon Alberich, president de la Cambra de Comerç de

Sabadell i president de la comissió d’Internacionalització del Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya, va cloure la sessió. Van assistir a la conferència l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré; el primer tinent d’alcalde, Jordi Cartanyà; la regidora d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, Rosa Rovira; la cònsol del Marroc a Catalunya i l’Aragó, Saloua Bichri; la delegada a Tarragona d’ACCIÓ, Mònica Boquera; la directora dels Serveis Territorials de Justícia a

Tarragona, Mònica Solé; el responsable comercial del Port de Tarragona, Jordi Anglès i Jordi Andreu, com a representant del president de PIMEC.

La del Sr. Florensa va ser la primera de les conferències programades dins el cicle “Cambra Valls 1.11”. Una iniciativa de la Cambra de Valls que compta amb el suport del Port de Tarragona, Repsol i l’Escola de Logística, amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili.

 

 

També et pot interessar