La Cambra de Valls participa a les Jornades Joves i Empresa de l’Institut Jaume Huguet

L'ens cameral va intervenir, juntament amb empreses de la demarcació, a la taula rodona "Incorpora't al mercat laboral de la mà d'empreses de la demarcació". La Cambra treballa al costat de les empreses per ajudar-les a captar joves talent de la demarcació i per una formació professional de qualitat.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls participava dimecres 16 de novembre a les XIII Jornades Joves i Empresa 2022 de l’Institut Jaume Huguet de Valls. Unes jornades adreçades enguany als alumnes en matèria de recerca de feina i sortides laborals. Durant tot el dia es van realitzar xerrades i activitats adreçades a l’alumnat

El gerent de la Cambra de Valls, Carles Solé, acompanyat de Mònica Arasa i Daniel Masso de la multinacional Revlon, Jordi Llorenç, de l’empresa GrupoDesa, i Núria Fontanet, de Manusa, van intervenir a la taula rodona “Incorpora’t al mercat laboral de la mà d’empreses de la demarcació”. Solé, va centrar el seu discurs en presentar als joves les oportunitats laborals a l’àrea de Valls i l’Alt Camp. Va parlar dels principals sectors i les ocupacions més demandades, i de les oportunitats i avantatges que té treballar i viure a Valls i l’Alt Camp. Les empreses del sector van explicar a l’alumnat les diferents opcions laborals existents en finalitzar els estudis.

La Cambra de Comerç de Valls treballa, d’una banda, al costat de les empreses per ajudar-les a captar joves talent de la demarcació, i de l’altra, per una formació professional de qualitat, clau per la competitivitat de les empreses.

També et pot interessar