Avancem en logística

La Cambra de Valls, juntament amb la de Girona i Terrassa es troben amb representants de la Fundació ICIL per valorar potencials col·laboracions en temes logístics

Els presidents de les Cambres de Comerç i Indústria de Valls, Josep M. Rovira,  de Terrassa, Ramon Talamàs, i de Girona, Jaume Fàbrega, es van reunir ahir dimecres, a la seu de la Cambra de Terrassa, amb els representants de la Fundació ICIL per valorar potencials col·laboracions en temes logístics entre aquesta Fundació i el conjunt de Cambres Catalanes. A la reunió, a banda dels citats presidents, hi assistiren per part de l’ICIL Xavier Rius i Marta Rodríguez i per part de la Cambra de Terrassa, Josep Prats.

La voluntat de les Cambres és sumar coneixements en logística de l’ICIL i establir acords de col·laboració amb les Cambres, concretament des de les comissions d’Economia Circular, Indústria i Competitivitat (CECIC) i de la comissió de Formació.

La Fundació ICIL i la Cambra de Comerç de Valls, conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili (URV), van posar en marxa l’Escola de Logística de la Cambra de Valls, un projecte pioner i únic a Catalunya, el contingut de la qual pot servir de models per la resta de Cambres.

També et pot interessar