Banco Santander i les Cambres de Comerç de Valls, Reus i Tarragona llencen la vuitena edició del Premio Pyme de l’any a Tarragona

Les empreses interessades podran presentar les candidatures a través de les pàgines web de la Cambra de Valls, la Cambra de Reus i la Cambra de Tarragona des del 23 de febrer fins al 8 d'abril. A més del guanyador provincial, es concediran quatre accèssits: Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Pime Sostenible. Les empreses guanyadores concorreran al Premi Nacional Pime de l'Any 2024.

Banco Santander, la Cambra de Comerç de Valls, la Cambra de Comerç de Reus i la Cambra de Comerç de Tarragona convoquen, amb la col·laboració de la Cámara de España i el Diari La Vanguardia, la vuitena edició del Premio Pyme de l’Any a Tarragona. L’objectiu d’aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’exercici de la tasca quotidiana.

El termini de presentació de candidatures per al Premio Pyme de l’Any 2024 comença el 23 de febrer i es tancarà a les 20.00 hores (hora peninsular) del pròxim 8 d’abril.

A aquesta nova convocatòria hi poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d’euros al tancament de l’exercici 2023 que tinguin la seu social a la província de Tarragona.

A més de l’elecció de la Pime de l’Any, el jurat podrà concedir quatre accèssits a les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Pime Sostenible.

L’empresa guanyadora concorrerà al Premio Nacional Pyme 2024 que es fallarà el primer trimestre del 2025. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits concorreran al Premi Nacional en les seves categories respectives.

Com participar

Les empreses interessades hauran d’emplenar el formulari d’inscripció que trobareu a les pàgines web de la Cambra de Valls, de la Cambra de Reus i de la Cambra de Tarragona, on també podeu consultar les bases del concurs.

El jurat valorarà en les seves deliberacions mèrits com la creació d’ocupació, amb especial atenció a l’ocupació indefinida; les accions de formació per als empleats; la internacionalització de l’empresa; les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes sostenibles en què han participat.

9.176 pimes participants des de la creació del Premi

El Premio Pyme es consolida amb aquesta vuitena edició com el guardó de referència per a les petites i mitjanes empreses espanyoles. L’any passat, setena edició del Premi, es van inscriure un total de 1.740 empreses de les 50 províncies i hi van participar 52 Cambres de Comerç territorials, 13 Adreces Territorials del Banco Santander i les principals capçaleres de la premsa espanyola.

CONSULTA LES BASES DE PARTICIPACIÓ I EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

També et pot interessar