Caixabank patrocina el premi Jove Emprenedor 2023 de la Cambra de Valls a la Nit de Premis

Durant l’acte, que tindrà lloc el dissabte 3 de juny, es lliurarà el guardó a l’empresari Àlex Vicente Espinosa, creador de l’empresa Consys Engineering, S.L.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i Caixa Bank signen el conveni de col·laboració pel qual l’entitat financera patrocinarà el Premi Jove Emprenedor 2023 de la Cambra en el transcurs de la 40a edició de la Nit de Premis de Valls. L’entitat cameral lliurarà 6 premis i reconeixements: Premis al Foment de l’Exportació 2022; Reconeixement a la Trajectòria Empresarial; Reconeixement a la Implantació, Ampliació i Inversió Industrial 2023 i premi al Jove Emprenedor 2023.

CaixaBank lliurarà el premi Jove Emprenedor que en aquesta edició s’ha atorgat a Àlex Vicente Espinosa, reconeixent el mèrit emprenedor amb la creació de l’empresa Consys Engineering, S.L., empresa vallenca d’alta tecnologia que ofereix solucions per al disseny i desenvolupament de sistemes de control electrònic.

L’acte de lliurament dels guardons serà dissabte 4 de maig a dos quarts de nou del vespre, al Centre Cultural de Valls, en el transcurs de la Nit de Premis. Uns premis que organitza conjuntament l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç de Valls i la Fundació Ciutat de Valls.

Aquesta setmana s’ha signat el conveni de col·laboració entre ambdues entitats i  ha comptat amb el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez, i el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Josep M. Rovira.

També et pot interessar