Caixabank patrocina el premi jove emprenedor de la Cambra de Comerç de Valls a la Nit de Premis

Ambdues entitats signen el conveni amb la finalitat d’afavorir el desenvolupament d’activitats socials i empresarials d’interès compartit.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls signa un conveni de col·laboració amb CaixaBank per afavorir el desenvolupament de diverses activitats de caràcter cultural, social i empresarial d’interès mutu, entre elles el Premi Jove Emprenedor, en el marc dels Premis i Reconeixement 2020 de la Nit de Premis de Valls. Un acte en el qual l’ens cameral premia i reconeix les empreses i institucions que han destacat en el darrer any. D’aquesta manera, la Cambra cedeix a l’entitat financera el patrocini de l’esdeveniment.

CaixaBank va lliurar el Premi Jove Emprenedor que en aquesta edició va atorgar-se als emprenedors Joan Castells, Andreu Guasch i Enric Castells pel restaurant La Licorera Vallenca de Valls. L’acte de l’entrega dels guardons es va realitzar el 28 de maig del 2022 durant la Nit de Premis de Valls, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls i la Fundació Ciutat de Valls.

L’acte de signatura del conveni ha comptat amb el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez, i el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Josep M. Rovira.

També et pot interessar