Cal Blanco de Valls distingida amb el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris

La Cambra de Comerç de Valls dona l’enhorabona a l’establiment vallenc pel reconeixement rebut i la feina feta durant tants anys

La cistelleria Cal Blanco ha estat distingida amb el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris en la categoria de 150 anys o més. Cal Blanco ofereix productes varis de cistelleria, menesters del camp i complements per a la llar i està oberta al públic des de l’any 1850, mantenint-se viva de pares a fills.  La Cambra de Comerç de Valls dona l’enhorabona a l’establiment vallenc pel reconeixement rebut i la feina feta durant tants anys i encoratja a la Rosa Barrufet, al capdavant del negoci, a seguir darrera el mostrador per molts anys més.

La Generalitat ha atorgat un total de 33 distincions: 24 a comerços i mercats municipals centenaris per la seva trajectòria de cent o més anys de servei al comerç i  9 a establiments comercials i mercats amb cent-cinquanta o més d’història. Enguany s’ha celebrat la 21a edició dels Premis.

L’objectiu d’aquests guardons honorífics que convoca anualment el Departament d’Empresa i Treball per mitjà del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) és distingir els establiments comercials i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls forma part d’aquest consorci.

L’acte de lliurament dels Premis va tenir lloc el dimecres 17 de novembre al Palau de la Generalitat, i va estar  presidit pel president del Govern, Pere Aragonès i Garcia, i pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió.

També et pot interessar