Carme Mansilla i Josep M.Rovira fan un repàs de l’estat econòmic i l’afectació de la Covid-19 a les empreses de la comarca

La directora dels Serveis Territorials a Tarragona es va interessar pel funcionament de la Cambra i la posada en marxa de la campanya “Aixeca, Activa i Accelera el teu negoci”. Ambdues parts van acordar treballar amb ACCIÓ per tal de fer seminaris i conferències de temes concrets que interessin a les empreses de la Cambra.

El President de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M.Rovira Valls va mantenir dimarts, 10 de novembre, una reunió amb la Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Tarragona, Carme Mansilla Cabré. Durant la trobada es va fer un repàs de l’estat de l’economia i de l’afectació de la COVID-19 a les empreses de la comarca.

La reunió també va servir per abordar diverses qüestions com la necessitat de motivar el comerç local, donar vida a la ciutat amb el Mercat de Nadal i la importància de preparar bé la Festa de la Calçotada per motivar la nova temporada.

Durant la trobada Mansilla es va interessar pel funcionament de la Cambra de Comerç i la necessitat de donar un impuls a l’Escola de Logística de la Cambra. Rovira i Mansilla també van parlar dels programes que la Cambra vallenca ha posat en marxa cap a les empreses, com “l’Aixeca, Activa i Accelera el teu negoci”, una iniciativa engegada per les 13 Cambres de Catalunya.

El president de la Cambra i la Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Tarragona treballaran conjuntament amb ACCIÓ, per tal de dur a terme seminaris i conferències que interessin a les empreses de la Cambra, aprofitant les sinergies de les dues institucions.

Pel que fa al comerç, l’artesania, l’energia i la indústria van acordar mantenir reunions amb els diferents directors generals.  Mansilla i Rovira també van decidir sumar esforços per promocionar l’artesania i motivar les empreses a que exportin.

Ambdues parts s’han emplaçat a pròximes trobades per seguir abordant temes relacionats amb el teixit empresarial i comercial de la nostra ciutat.

visita mansilla  scaled
També et pot interessar