Castell d’Or organitza un tast solidari amb la Sommelier Ana Vicens

La Cambra de Valls dona suport al tast solidari i reivindica el paper essencial de les dones en l’àmbit empresarial i directiu. L'activitat s'emmarca en el Dia Internacional de la Dona.

En el marc del Dia Internacional de la Dona, Castell d’Or, amb el suport de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, organitza un esdeveniment exclusiu: un Maridatge de Cava amb la participació destacada de la sommelier Anna Vicens, Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers. Durant aquest tast exclusiu, Vicens compartirà breument el paper fonamental de les dones en el món del cava i el vi, explorant la seva evolució al llarg de la història. A més, revelarà les claus per a identificar i gaudir d’un excel·lent cava, així com els secrets de la seva elaboració mitjançant el mètode tradicional.

La Cambra de Valls dona suport al tast solidari i reivindica el paper essencial de les dones en l’àmbit empresarial i directiu. Des de l’ens es vol reconèixer i celebrar el talent, la dedicació i la força de les dones en el món dels negocis i l’emprenedoria.

Anna Vicens, amb una trajectòria professional impecable des de la seva graduació com a sommelier el 1997 a l’Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona. Actualment exerceix com a coordinadora i Head Sommelier de les botigues Wine Palace. A més, és la presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers des de 2016, consolidant-se com una figura destacada en el món del vi i el cava.

Els beneficis generats per aquesta activitat seran destinats íntegrament a la Llar Natalis, una entitat dedicada a l’assistència de dones gestants en risc d’exclusió social i mares amb nadons que requereixen suport.

Aquest Tast no només celebra l’èxit i la influència de les dones en el món del vi, sinó que també contribueix a una causa solidària. És una oportunitat única per gaudir, aprendre i donar suport a una causa que ens uneix a tots.

Podeu comprar la vostra entrada AQUÍ

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or neix el 2005 de la unió de diferents cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona, Terra Alta i  Montsant. A hores d’ara, són un total de 16 els cellers que formen part d’un dels grups més representatius de Catalunya. Aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.

També et pot interessar