Castell d’Or rellança la imatge de tota la gamma de vins de la seva marca insígnia

Un disseny inspirat en la natura i el caràcter únic de cada proposta enològica

Castell d’Or presenta una renovació completa de tota la gamma de vins Castell d’Or durant la Barcelona Wine Week, que té lloc fins al 7 de febrer al Pavelló 8 de la Fira de Barcelona. Aquesta fira, reconeguda com un dels esdeveniments més importants en el calendari vinícola, congrega experts, professionals i aficionats de tot el món. És un marc ideal per a presentar les últimes novetats i tendències del sector, i Castell d’Or no ha volgut perdre aquesta ocasió per explicar el seu redisseny.

El grup aposta per continuar posant en valor els seus orígens amb una nova imatge que vol captar l’essència natural d’on neixen els seus vins. La marca presenta una imatge, d’estil actual i artístic. Les noves etiquetes s’inspiren en la natura, la flora, la fauna i l’entorn, amb una voluntat d’obertura al gaudir i als sentits. Els vins de Castell d’Or capturen l’essència de la terra on els pagesos tenen cura dels ceps i els fruits. El vent, la terra, el clima, les flors silvestres i la fauna forgen el carmcter d’aquests vins.

La marca transmet el carmcter del producte amb una nova imatge basada en la naturalitat i l’elegmncia. Cada etiqueta captura subtilment els trets claus que defineixen cada proposta enològica. Castell d’Or, guardonada com a millor celler de Catalunya 2023 pels seus productes als Premis Vinari, realitza una aposta per tal de transmetre als consumidors la seva vinculació amb la natura, la terra i la qualitat. Cada vi elaborat amb una varietat diferent o un cupatge de diverses varietats és representada amb una il·lustració que captura la seva essència i característiques. En forma d’una porta oberta, per connectar amb l’origen natural i sensorial de cada proposta.

A més de la renovació de la imatge, Castell d’Or també presenta diverses novetats en la seva gamma de vins. S’incorporen noves varietats, com ara Garnatxa blanca i Garnatxa Negra de vinyes velles de la Terra Alta, que prometen sorprendre els paladars més exigents.

L’experiència i els sentits del consumidor

La Barcelona Wine Week ha estat l’escenari triat per portar aquesta nova gamma de la marca Castell d’Or i avançar els vins del present any. Amb aquesta renovació, Castell d’Or reafirma el seu compromís amb l’excel·lència enològica i la innovació constant. Busca situar al consumidor al centre i millorar la seva experiència evocant sensacions i emocions que es troben a la natura, com la presència de fauna, les flors silvestres que envolten les vinyes, la brisa, els ocells i l’harmonia de la natura destacant el seu valor en tot el procés d’elaboració.

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or neix el 2005 de la unió de diferents cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberm, Priorat, Tarragona, Montsant i Terra Alta. A hores d’ara, són un total de 16 els cellers que formen part d’un dels grups més representatius de Catalunya. Aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estmndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.

WEB DE CASTELL D’OR

Departament de Comunicació de Castell d’Or: comunicacio@castelldor.com

També et pot interessar