Castell d’Or signa un conveni amb l’Associació de Familiars de nens Oncològics de Catalunya

El grup col·labora amb l’entitat dedicada a millorar la qualitat de vida de nens i adolescents amb Càncer de la província de Tarragona i tota Catalunya.

L’empresa Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta d’una entitat privada que ofereix atenció psicosocial integral als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. El delegat de l’entitat a Tarragona, Miguel Javaloy Serrano i el CEO del grup, Jordi Amell i Amell han signat aquest document amb la intenció de sumar esforços en aquesta causa.

L’objectiu principal és millorar la qualitat de vida de les famílies i infants que es troben en el procés de la malaltia així com col·laborar al millor coneixement d’aquestes malalties i els seus tractaments. Castell d’Or, des de el seu vessant més social, vol donar suport a aquest projecte i a les activitats que l’entitat tiri endavant pròximament. Castell d’Or vol afegir el seu granet de sorra de la mà d’associacions del seu entorn méss proper, reforçant així el teixit social i contribuint al benestar de la comunitat.

AFANOC, suport als hospitals

Afanoc desenvolupa la seva tasca des de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. També tenen presència als hospitals referents, Sant Joan de Déu i Vall Hebron. Igualment compten amb La Casa dels Xuklis, per acollir famílies que s’han de desplaçar lluny de les seves llars per rebre tractament als hospitals referents de Barcelona.

Campanya Posa’t la Gorra!

Igualment, el grup format per 16 cooperatives fa costat a la campanya “Posa’t la Gorra!” campanya de sensibilització per a donar a conèixer l’existència del càncer infantil, amb l’objectiu de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que sorgeixen a partir del seu diagnòstic. La gorra es pot adquirir contactant amb comunicacio@castelldor.com a un preu de 8 euros.

El to de la gorra sempre és festiu, alegre i positiu per a reforçar els conceptes d’unió de la societat per a fer costat als nens i adolescents amb càncer i les seves famílies. La gorra canvia de disseny cada any, gràcies a la col·laboració de marques i dissenyadors internacionals que aporten la seva visió a la campanya, afegint un plus qualitatiu que les converteix en un article solidari de col·leccionista.

També et pot interessar