Castell d’Or vol entrar amb força al mercat nacional

L’empresa vitivinícola segueix invertint a la nova seu de Vila-rodona per poder créixer i arribar a nous mercats. Es troben en un procés de renovació de la imatge de marca per atraure les principals cadenes de supermercats de Catalunya. El grup està format per 16 cellers cooperatius i tres plantes embotelladores

Castell d’Or, amb seu central a Vila-rodona, comercialitza un 90% del seu producte al mercat exterior, principalment a països de la Unió Europea, Estats Units, Japó, Canadà, Brasil, Mèxic i Rússia. Actualment estan desenvolupant una estratègia d’expansió al mercat nacional per tal de fer créixer la marca i aportar valor al territori. El Director Gerent del grup, Jordi Amell, assegura que volen “entrar al mercat nacional i consolidar Castell d’Or com l’empresa de referència en el sector vitivinícola i aportar valor al territori”.

El passat mes de setembre, l’empresa va instal·lar-se a Vila-rodona, procedent de Vilafranca del Penedès. Aquesta nova seu se situa a pocs metres de la planta productora del grup, el celler modernista de Vila-Rodona, i permet, segons Amell, unificar processos de producció i millorar aspectes organitzatius, productius i econòmics. El nou edifici de 9.500 m² compta amb dues plantes subterrànies amb una capacitat per a 11 milions d’ampolles i 1.053 palets, així com un magatzem logístic de 1.840 m2. En un futur proper, el grup vitivinícola seguirà millorant i ampliant la nova seu per seguir creixent i acabar així el projecte iniciat ara farà un any i que va veure’s aturat per la pandèmia.

Pel que fa a la imatge de marca, l’empresa vitivinícola es troba en procés de renovació i millora per tal de posar-la en coneixement de restauradors i grans cadenes de supermercats.

Cooperativisme i vinyes centenàries

Castell d’Or va néixer el 2006 i està format per 16 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Alt Camp, Priorat, Tarragona, Montsant i Lleida. Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, caves i olis Premium, fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques. Actualment compten amb tres plantes elaboradores i embotelladores de cava, situades a l’Arboç, l’Espluga de Francolí i Vila-rodona.

Premis i reconeixements

A principis de juliol la Cambra de Comerç de Valls va reconèixer Castell d’or per la seva implantació, ampliació i inversió industrial. Un reconeixement que va fer-se en el transcurs de la Nit de Premis de Valls.

Els Premis Vinari 2021 d’aquest mes de juliol van distingir amb dues medalles de plata a Castell d’Or. El Cava Castell d’Or Brut Imperial (D.O Cava) i el Vi Blanc Castell d’Or (D.O Penedès) van ser seleccionats entre els millors vins de Catalunya.

Podeu conèixer més detalls de l’empresa vitivinícola a la seva nova pàgina web www.castelldor.com. Veureu que disposen de botiga online per poder comprar sense sortir de casa les seves marques Castell d’Or i Cossetània.

També et pot interessar