Clarion Partners presenta les seves noves instal·lacions al Polígon de Valls

La posada en marxa de la multinacional nord-americana suposa una bona injecció econòmica i laboral pel territori

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, Josep M.Rovira, assistia el passat 20 de juny a l’acte de presentació de del nou centre logístic de Clarion Partners Europe al Polígon Industrial de Valls.

L’empresa nord-americana ha construit a Valls dues naus, una de 21.000 m² i una altra de 9.000 m². Denominada ‘Valls Logistics Park’, la plataforma disposa d’una superfície construïda de 30.000 m², en un solar total de 53.000 m². La seva ubicació es troba tocant a les instal·lacions logístiques d’empreses com Ikea, Kellogg’s, Lear Corporation, Griffith Foods i XPO Logistics, entre d’altres, el que suposa un gran atractiu per corporacions i operadors logístics.

La posada en marxa de la multinacional nord-americana al polígon suposa una bona injecció econòmica i laboral pel territori. Les noves instal·lacions compten amb 11,5 m d’alçada lliure, 32 portes de moll i més de 300 places d’aparcament. l’empresa Carbonell Figueras és la promotora del projecte.

Sobre Clarion Partners Europe

Clarion Partners Europe desenvolupa la seva activitat als mercats logístics i industrials d’Alemanya, Països Baixos, França, Espanya, Itàlia i altres països europeus. Amb seu a Nova York, l’empresa gestiona una cartera de més de 920 propietats als Estats Units i Europa. Formada per un equip experimentat que gestiona transaccions industrials a Europa des de 2006, Clarion Partners Europe és un gestor de fons d’inversió immobiliària líder, centrat en la logística i les propietats industrials lleugeres a tot Europa.

Podeu saber més de l’empresa entrant a la seva pàgina web

També et pot interessar