Clarion treu al mercat una plataforma logística de 30.000 m2 a Valls

L'actiu està compost per dos edificis independents localitzats a una mateixa parcel·la, amb una superfície de 8.904 i 21.139 metres quadrats. CBRE i JLL comercialitzaran en coexclusiva les dues naus.

Clarion Partners Europe, gestora de fons d’inversió immobiliària especialitzada en actius logístics i industrials, ha tret al mercat una plataforma logística de 30.000 m2 a Valls (Tarragona). L’actiu està compost per dos edificis independents localitzats a una mateixa parcel·la, amb una superfície llogable de 8.904 metres quadrats i 21.139 metres quadrats. Les naus estan comercialitzades en coexclusiva per CBRE i JLL.

La primera nau té 115 places de pàrquing, incloent-hi 5 punts de càrrega elèctrica, i 9 molls de càrrega automàtics. El segon actiu, amb 168 places de pàrquing i 5 punts de càrrega elèctrica, compta amb 23 molls de càrrega automàtics. Les naus comparteixen lloc de control d’accessos al conjunt immobiliari, i són vies de turismes i camions independents per a cada nau. El complex immobiliari compta amb un total de 1.517 metres quadrats d’oficines.

Cada unitat disposa del sistema de distribució elèctrica i està equipada amb sistema BMS per controlar el consum d’energia i aigua. La nau també té panells solars, un sistema de drenatge d’aigües pluvials i comptarà amb un certificat BREEAM Very Good.

La nau se situa al Parc Industrial de Valls, una consolidada àrea logística amb connexió directa amb Tarragona (25 quilòmetres), Barcelona (100 quilòmetres), Saragossa (218 quilòmetres) i València (275 quilòmetres). L’àrea, a 20 minuts del Port de Tarragona, compta amb una gran concentració d’empreses de sectors tradicionals: indústria auxiliar de l’automòbil, metal·lúrgic o alimentació, logística o centres de distribució i empreses com Ikea, Kellogg’s o Lear Corporation, entre d’altres.

L’àrea de Valls està ubicada al centre de Catalunya, a una distància logística molt propera i ben comunicada a les grans àrees industrials i econòmiques de la Península Ibèrica, el Nord d’Àfrica i d’Europa.

Autopistes:

AP-7 comunica amb Barcelona i amb la resta d’Europa.

AP-2 i la N-240 amb l´interior de la Península Ibèrica

A-27 Tarragona – Valls – Montblanc (AP-2 a Lleida)

Estació tren alta velocitat

L´estació de tren d´Alta Velocitat del Camp de Tarragona és a cinc minuts de Valls

Port de Tarragona a 20 quilòmetres.

Aeroport de Reus a 20 quilòmetres

L’àrea de Valls compta a més a més amb un entorn econòmic i industrial internacional de primer ordre amb presència de seus socials o productives de grans empreses multinacionals

La plataforma immobiliària de Clarion era un dels majors projectes logístics pendents de sortir al mercat per a aquest any. Clarion Partners Europe ha adquirit l’actiu a Carbonell Figueras a la modalitat forward funding amb una superfície de parcel·la de 53.000 metres quadrats, a finals de l’any passat, amb l’objectiu de desenvolupar una promoció de 30.000 metres quadrats

L’esdeveniment de presentació de la nau va tenir lloc la setmana passada i va comptat amb la participació de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, juntament amb els regidors Sònia Roca i Marti Barberá. També hi van assistir els presidents de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, Josep M. Rovira, i el de l’Associació d’Empresaris del Polígon, Francesc Moix, acompanyats per Jordi Andreu, vicepresident de l’associació i membre del comitè executiu de la Cambra i Carles Solé, Secretari general i director de la Cambra i gerent de l’entitat empresarial.

Sobre CBRE:

CBRE Group Inc, amb seu central a Dallas cotitzada al NYSE i inclosa a Fortune 500 i S&P 500, és la companyia de consultoria i serveis immobiliaris líder a nivell internacional (segons els ingressos de l’exercici 2022). Compta amb més de 115.000 professionals a més de 100 països (excloent els empleats de Turner & Townsend). A Espanya és present des de 1973, on ofereix serveis immobiliaris a través de 9 oficines (Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, València, Alacant, Màlaga, Sevilla, Saragossa i Palma de Mallorca).

Els diversos serveis que CBRE presta als seus clients s’ofereixen des dels departaments següents: A&T Industrial, A&T Oficines, Property Management, Building Consultancy, Corporate Finance, Cross Border, Debt Advisory, Fons d’Inversió, Global Corporate Services, Hotels, Inversions Institucionals, Patrimonis Privats, Residencial, Retail, Sòl i Valoracions. Més informació a www.cbre.es.

CBRE és soci fundador d’ACI, Associació de Consultores Immobiliàries.

Sobre JLL:

Durant més de 200 anys, JLL (NYSE: JLL), empresa líder mundial en gestió d’actius i inversions immobiliàries, ha ajudat els seus clients a adquirir, construir, ocupar, gestionar i invertir en una gran varietat d’immobles comercials, industrials, retail , residencials i hotelers. És una firma inclosa al rànquing d’empreses Fortune 500, té uns ingressos anuals de 20.900 milions de dòlars, opera a més de 80 països de tot el món i els seus més de 103.000 empleats aporten la potència d’una plataforma global combinada amb l’experiència local . Motivats pel nostre propòsit de donar forma al futur del sector immobiliari per aconseguir un món millor, ajudem els nostres clients, empleats i comunitats a veure una manera més lluminosa de treballar. JLL és la marca comercial i una marca registrada de Jones Lang LaSalle Incorporated.

Per a més informació, visiteu www.jll.es.

També et pot interessar