“Comprar al comerç local de Valls, té regal!”, la nova campanya d’estiu de la Unió de Botiguers de Valls

Fes sis compres en sis establiments comercials de la ciutat i emporta’t un regal! A més entraràs al sorteig de 2 vals de 500 € per anar de viatge. La campanya estarà activa del dilluns 1 de juliol al dimecres 7 d’agost, dia en què es farà el sorteig.

Dimecres 19 de juny es va presentar als mitjans de comunicació la campanya “Comprar al comerç local de Valls, té regal!”. Una iniciativa, que duu a terme la Unió de Botiguers de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Valls per tal d’incentivar les compres als comerços locals durant l’estiu. A l’acte hi ha estat presents la presidenta de la Unió de botiguers, Rosa Baseda, la regidora de Comerç de l‘Ajuntament de Valls, Rocío Martínez, i el secretari general de la Cambra de Valls, Carles Solé.

La campanya començarà l’1 de juliol i s’allargarà fins al 7 d’agost, just l’últim dia de la Firagost 2024. Totes aquelles persones que vulguin participar de la campanya hauran de fer sis compres en sis comerços de la ciutat entre l’1 de juliol i el 7 d’agost, ambdós inclosos, i emplenar la butlleta que trobaran als establiments adherits a la campanya. El comerç posarà un segell per cada compra superior a 10 euros.

Els tiquets de compra s’hauran de guardar fins als dies de Firagost ( 6 i 7 d’agost) i juntament amb les butlletes omplertes es podran dipositar a l’estand d’informació de la Cambra de Comerç de Valls, ubicat al Carrer Germans Sant Gabriel. En el moment d’entregar les butlletes s’oferirà un regal consistent en un producte local de proximitat i, a més, s’entrarà a participar en el sorteig d’un dels 2 vals de 500 € per anar de viatge, a bescanviar en les agències de viatges: Inèdit Viatges o Viatges Mestres.

Les butlletes es podran bescanviar fins dimecres dia 7 d’agost de 2024 a les 18:00h.

Els regals de productes locals seran una ampolla de vermut Montseta, o bé una ampolla de vermut Medusa o una ampolla d’oli d’oliva de la Cooperativa Agrícola de Valls. Aquests regals tenen existències limitades, un total de 450 ampolles, per tant, quan s’acabin es deixaran d’oferir.

El sorteig serà públic i es farà el dimecres 7 d’agost a les 18:30h a la Plaça del Pati de Valls. La persona guanyadora ha d’estar present físicament a la plaça en el moment del sorteig. S’haurà d’acreditar la identitat amb el DNI, Passaport o Carnet de Conduir. S’aniran traient butlletes fins que surti la persona guanyadora a la mateixa Plaça.

La campanya és organitzada per la Unió de Botiguers de Valls amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de valls, l’Ajuntament de Valls i la Generalitat de Catalunya.

CONSULTA LES BASES AQUÍ

També et pot interessar