Casa Fèlix ofereix als seus clients el servei “Fèlix a casa!”

En els últims anys han posat en marxa tot un seguit de promocions amb allotjaments, àpats i visites guiades per fidelitzar els seus clients.

Casa Fèlix és sinònim de gastronomia, cuina catalana, tradició i modernitat. En els darrers anys el restaurant s’ha especialitzat en organitzar esdeveniments i casaments amb servei de càtering, tant per a particulars com per a empreses. La situació actual que estem vivint els ha portat a reinventar-se. Es per això que han posat en marxa el servei “Fèlix a casa!” amb menús, calçotades o calçots cuits i plats per emportar, a domicili o per recollir al restaurant.

Pel que fa a l’hotel, des de la seva gerència, Àngel Ricote ens comenta que amb el temps han anat modernitzant les instal·lacions i adaptant-les a les demandes dels seus clients:  habitacions tematitzades, suites, allotjament i visita guiada, connexions wiffi d’alta velocitat, punts de recàrrega per a vehicles elèctrics… Ricote assegura que el principal actiu de l’hotel i el restaurant són els clients, i per tant, busquen fidelitzar-los. A més, també destaca que es troben en un punt estratègic pel que fa a comunicacions i infraestructures, i això els posiciona i situa com a referents a l’Alt Camp i voltants.

ÀUDIO: Així ens ho explica el mateix gerent de l’Hotel Fèlix, Àngel Ricote.

També et pot interessar