Descobrim conceptes bàsics de màrqueting digital amb Núria Rios

El taller forma part del cicle de jornades Accelera pime que organitza la Cambra de Valls entorn la digitalització i la indústria 4.0. La propera sessió serà el dillun s8 d'abril i es parlarà de blockchain amb Sergio Olmo, senior Software engineer i blockchain developer.

La Cambra de Valls va acollir dimarts 19 de març un interessant taller sobre màrqueting digital, impartit per Núria Rios, consultora de màrqueting creatiu i community builder. La sessió va servir per posar sobre la taula  conceptes bàsics com el buyer persona, la diferència entre SEO I SEM, email màrqueting, pàgina web i landing page, captació de leads, user experience, xarxes socials, entre d’altres conceptes claus. Rios va oferir eines i estratègies a la desena d’empreses i emprenedores assistents, tot creant un debat col·loqui per ajudar-los a definir la seva estratègia de màrqueting.

La propera jornada serà dilluns 8 d’abril i abordarà la Blockchain industrial, amb usos i casos d’èxit. Ens ho explicarà Sergio Olmo, senior Software engineer i blockchain developer.

Presentació Núria Rios

 

 

També et pot interessar