L’empresa Europastry Vallmoll fa un donatiu de productes d’alimentació a col·lectius implicats en la lluita contra en coronavirus

L’empresa ha lliurat centenars de pans especials per a preparar entrepans a la Creu Roja, la Taulada – Càritas, i a les residències Santa Teresa i la Marquesa.

La Cambra de Comerç ha coordinat l’oferiment, la logística i la distribució dels aliments d’Europastry.

Amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, l’empresa Europastry, S.A. amb seu a Vallmoll ha ofert un donatiu dels seus productes d’alimentació a les entitats locals i llars de jubilats de Valls i Alt Camp que ho han pogut acceptar dins els seus protocols d’alimentació.

La Cambra de Comerç de Valls, en col·laboració amb Europastry, s’ha posat en contacte amb totes les entitats de la comarca per si ho podien accepta, en funció de la seva normativa interna d’alimentació i seguretat. Amb l’acceptació, ha coordinat la logística i la distribució d’una gran quantitat de productes de panificació fabricats a la planta de Vallmoll, a la Creu Roja, el menjador social la Taulada – Càritas, i les residències per a persones grans Santa Teresa de Valls, i la Marquesa del Pla de Santa Maria.

Amb aquest gest “Europeista Vallmoll vol contribuir en la protecció i recuperació de la nostra societat, en aquests moments tan complexos en els que alguns dels nostres familiars, companys, amics, veïns, ho estan passant molt malament. Ens sentim afortunats de poder donar aquesta resposta, en la mesura que podem”.

L’empresa Europastry Vallmoll i la Cambra de Comerç de Valls volen agrair la tasca que estan duent a terme tots els col·lectius implicats directament en la lluita contra el COVID 19 com són tot el col·lectiu mèdic i sanitari del Pius Hospitals de Valls, dels CAP de la comarca, residències per a gent gran, ambulàncies, Protecció Civil, serveis socials municipals de la cada ajuntament de la comarca, Policia Local de Valls i d’Alcover, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i a tots els mitjans de comunicació que ens mantenen informats minut a minut; així com a totes les empreses que tenen cura dels productes i serveis bàsics per a l’alimentació de les persones i el benestar de tots plegats en aquest confinament en què ens trobem immersos. Salut per a tots.

Vallmoll – Valls, 31 de març de 2020

També et pot interessar