El diputat Marc Rovira visita la Cambra de Comerç de Valls

El diputat de la Diputació de Tarragona, Marc Rovira, es reuneix amb el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Valls, Josep M. Rovira. A la trobada el president de la Cambra va destacar les accions que s’estan duent a terme per donar suport a les empreses del territori.

El divendres 8 de juliol el diputat Marc Rovira va fer una visita institucional a la Cambra de Comerç de Valls. El seu president, Josep Maria Rovira, va exposar les diverses accions que estan tirant endavant per donar suport a les empreses del territori. També és van tractar altres assumptes, com les dificultats que tenen les empreses per trobar treballadors qualificats. Una problemàtica compartida entre l’Alt Camp i la Conca de Barberà.

En acabar la reunió, el diputat es va referir al president de la Cambra de Valls com “tot un exemple de bon lideratge per portar la cambra als estàndards del segle XXI amb  projectes d’innovació i networking”. Per altra banda, va posar en relleu que la Cambra, a l’Alt Camp,  juntament amb Concactiva, a la Conca, són bons mecanismes per donar resposta a les empreses de la zona. Finalment, va destacar que “la Cambra de Comerç de Valls és de les cambres petites de Catalunya, però amb una energia i un dinamisme molt importants”.

El president de la Cambra de Valls va agrair l’interès del diputat i li va suggerir treballar plegat en una estratègia conjunta que permeti motivar el jovent de les nostres comarques a estudiar especialitats que es puguin desenvolupar professionalment a les empreses del territori: “aquí es viu molt bé i si el jovent s’arrela als pobles de les nostres comarques, aconseguirem l’equilibri territorial tan desitjat”.

Marc Rovira, després de visitar la Cambra, va participar en actes festius i culturals que van tenir lloc a la Conca de Barberà; com la festa major de Vilaverd o la presentació del projecte 2023 Any del Rector de Vallfogona, a Vallfogona de Riucorb.

També et pot interessar