El Grup Andreu celebra els primers vint anys de la seva història

El Grup Andreu és conjunt d'empreses especialitzades en el manteniment industrial, ubicada al Polígon Industrial de Valls, celebra els seus primers vint anys. El Grup Andreu l'integren les empreses Andreu Manteniment Industrial, AMOC2016, Andreu Solar, i PIMEM. L'empresa ha preparat un acte de celebració al restaurant vallenc Casa Fèlix per al pròxim 8 de març.

El Grup Andreu, conjunt d’empreses especialitzades en el manteniment industrial, ubicada al Polígon Industrial de Valls, celebra els seus primers 20 anys. El Grup Andreu és un grup d’empreses industrials format per l’empresa matriu Andreu Manteniment Industrial, AMOC2016, Andreu Solar, i PIMEM. Integrada per més de 100 persones i amb un volum de facturació superior als 9 milions deuros, el Grup Andreu es consolida com una empresa de referència en el sector industrial.

Tot plegat va començar quan el 10 de març de 2004, Jordi Andreu Ribas i alguns associats decideixen muntar Andreu Manteniment Industrial, SL, al poble de Picamoixons (Alt Camp) per donar servei de manteniment, elèctric i mecànic principalment, a algunes empreses industrials de la comarca. L’empresa va anar creixent amb comandes pròximes fins a fer-se un nom al mercat. L’any 2011 accepta encàrrecs per a Volkswagen i altres empreses del sector de l’automoció a Alemanya.

Posteriorment, treballa en projectes per Porsche, també d’automoció i per Airbus, empresa del sector aeronàutic europeu, ubicada a França. També aquests anys intensifica la seva presència a empreses com Mahle, Europastry, Gomà-Camps, Lear Corporation, etc. Actualment, és l’empresa insígnia del Grup Andreu. Es dedica al disseny, desenvolupament i posada en marxa de tota mena de processos industrials.

L’any 2016 es crea AMOC2016, una empresa especialitzada per fer-se càrrec de les tasques de manteniment i muntatge mecànic, així com del disseny i construcció de projectes amb tecnologia pròpia.

L’any 2018 s’integra al Grup Andreu l’empresa familiar vallenca Escoda especialitzada en instal·lacions elèctriques.

Amb l’impuls de l’energia solar, l’any 2019 es posa en marxa Andreu Solar, especialitzada en projectes i instal·lacions fotovoltaiques i d’autoconsum per a empreses, col·lectius i particulars.

Continuant amb el seu creixement, l’any 2023 s’integra al Grup Andreu l’empresa PIMEM, fundada el 1997 i ubicada a Terrassa, que es dedica a la producció de cablejats industrials seriats, cablejats especials, muntatges electrònics seriats, dissenys elèctrics.

El mateix any 2023 també s’integra l’activitat de DAXA TECNOLOGIES SL, empresa especialitzada en l’automatització i robòtica de tota mena de processos industrials. Aquesta empresa fou fundada l’any 2006 a Valls i es va integrar al Grup Andreu amb l’objectiu de consolidar l’àrea d’automatització amb l’ajuda dels anys d’experiència de DAXA i tot el seu equip humà.

Tota aquesta suma de coneixement, d’experiències i èxits ha permès al Grup Andreu consolidar-se com a referent en el sector industrial.

Un dels pilars fonamentals d’aquest èxit indiscutible és el seu extraordinari equip humà, una plantilla altament qualificada que fa possible l’excel·lència en la realització de tota classe de projectes.

Amb una experiència de dues dècades, l’empresa ha aconseguit reunir professionals apassionats i dedicats que comparteixen el mateix compromís amb la qualitat i l’eficiència en cada tasca que emprenen.

Aquesta dedicació es tradueix en la capacitat de desenvolupar projectes de gran complexitat amb una destresa i precisió excepcionals.

Celebrem els nostres primers vint anys amb la il·lusió del primer dia.

Totes les persones que formem el gran equip humà de les empreses del Grup Andreu, amb els nostres clients com a objectiu i amb els nostres proveïdors i amics com a estímul, us volem agrair que hàgim estat capaces, juntes, de tirar endavant aquest meravellós projecte.

MOLTES GRÀCIES!

També et pot interessar