El Museu Casteller regalarà entrades 2×1, en una oferta especial per la Gran Festa de la Calçotada de Valls

Els 2x1 es poden aconseguir amb el lot degustació de la calçotada que ja es pot comprar anticipadament online a la pàgina web de la Gran Festa. Les entrades de l’oferta per visitar el Museu Casteller es podran utilitzar fins l’1 de setembre d’enguany. La Festa de la Calçotada està organitzada per la Cambra de Comerç de Valls i l'Ajuntament de Valls. El Museu es prepara per la que serà la seva primera Gran Festa de la Calçotada des de la seva obertura i ampliarà horaris durant tot el cap de setmana.

El Museu Casteller ho té tot a punt per la Gran Festa de la Calçotada de Valls del proper diumenge 28 de gener, una de les celebracions gastronòmiques populars i més multitudinàries de Catalunya que organitza la Cambra de Comerç de Vallsl’Ajuntament de Valls. Així, el Museu tindrà presència destacada en la que serà la primera Gran Festa des de l’obertura de l’equipament, sumant d’aquesta manera en una mateixa jornada la força i la popularitat dels castells i els calçots que han convertit Valls en referent cultural com a Km0 casteller i alhora capital gastronòmica com a ciutat origen de la Calçotada.

Conjuntament amb la Cambra de Valls i l’Ajuntament, el Museu Casteller ha acordat tot un seguit d’accions promocionals conjuntes. Com a principal reclam, tots els lots degustació de la Calçotada que es distribueixen amb motiu de la Gran Festa comptaran amb una oferta 2×1 del Museu Casteller que permetrà beneficiar-se de dues entrades al preu d’una. En total, l’organització de la Gran Festa distribuirà l’oferta 2×1 a tots els lots degustació, amb entrades que podran ser utilitzades per visitar el Museu fins l’1 de setembre.

El lot degustació de la Gran Festa de la Calçotada inclou, a més de les entrades al Museu Casteller, 12 calçots, una ampolla de cava Castell d’Or de 375 ml, una terrina de Salsa Calçotada de Salses Fruits, una ració de pa Cristallino d’Europastry, aigua, una taronja, postre «biscuit de taronja» de Fleca Cal Cesc i un pitet commemoratiu. El lot degustació es pot adquirir ja anticipadament al preu d’oferta de 12 euros al portal web de la Gran Festa (www.festacalcotadavalls.cat), així com presencialment el mateix diumenge dia 28 de gener per 14 euros.

D’altra banda, el Museu Casteller també ampliarà horaris tot el cap de setmana per facilitar l’accés al gran nombre de persones que visiten Valls coincidint amb la Gran Festa de la Calçotada. En concret, el dissabte 27 i el diumenge 28, el Museu Casteller estarà obert ininterrompudament de les 10h a les 19h. A més, el Museu Casteller també serà present en el lliurament de premis dels diferents concursos que s’organitzen per la Gran Festa amb l’obsequi d’una entrada per a dues persones a tots els guanyadors.

La Gran Festa de la Calçotada és la festa gastronòmica més multitudinària de Catalunya, una diada festiva, popular i promocional entorn del calçot que impregna els carrers i places de Valls d’un marcat tipisme. La jornada comptarà amb un variat programa d’actes tradicionals, festius i concursos relacionats amb el calçot i la calçotada: cercaviles, demostracions de coure calçots a la graella, concursos de cultivadors de calçots, d’elaboració de salsa de la calçotada i de menjar calçots.

Aquesta serà la primera Gran Festa de la Calçotada amb el Museu Casteller en funcionament. Món Casteller – Museu Casteller de Catalunya va obrir portes el passat 8 de setembre i s’ha aixecat amb l’impuls de l’Ajuntament de Valls, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. El projecte ha permès crear un centre museístic i d’experiències singular i innovador al cor del Centre Històric i a tocar de l’emblemàtica plaça del Blat, Km0 del fet casteller. Al nou Museu Casteller el visitant pot sentir i viure les emocions dels castells i descobrir a la vegada els valors i tot el que envolta el fet casteller, una tradició única amb més de dos segles d’història i declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

 

Per a més informació referent a la Gran Festa contacta amb la Cambra de Comerç de Valls:

Contatce general – Gemma Montserrat – 977 600 909  – valls@cambravalls.com

Contacte premsa: Eva Salvat – 601 907 275 – comunicacio@cambravalls.com

També et pot interessar