El president de la Comissió de Turisme de la Cambra de Comerç de Valls dona el tret de sortida a la temporada de calçots

Ricote assegura que la temporada s’afronta amb optimisme i està convençut que les calçotades seran un bon revulsiu per reactivar i recuperar el sector. Alguns restaurants de Valls i de la comarca ja ofereixen l’autèntica calçotada amb calçots de la IGP.

El president de la Comissió de Turisme de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls Àngel Ricote, dona l’inici a les calçotades. Ricote assegura que la temporada s’afronta amb optimisme i està convençut que les calçotades seran un bon revulsiu per reactivar i recuperar el sector, després d’una temporada passada molt fluixa, degut a les moltes restriccions sanitàries, fruit de la pandèmia.

De novembre a abril és el millor moment per gaudir d’una bona calçotada. Alguns restaurants de Valls i de la comarca ja ofereixen l’autèntica calçotada amb calçots de la IGP, per tal de  preservar l’essència d’aquesta tradició gastronòmica.

També et pot interessar