El President de la Generalitat visita les instal·lacions de Castell d’Or

El president del grup ha destacat la importància de la col·laboració del Govern per fer front als reptes que s’enfronta el sector vitivinícola. La Cambra de Comerç de Valls, juntament amb altres ens i autoritats, han assistit a l'acte.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha visitat les instal·lacions de Castell d’Or a Vila-rodona (Alt Camp) acompanyat del President de Castell d’Or, Adrià Rabadà i el CEO del grup, Jordi Amell. En aquesta visita, també han estat presents altres membres destacats com el delegat territorial del Govern a Catalunya, Àngel Xifrè, la directora dels Serveis Territorials a Tarragona, Glòria Tibau o el vicepresident de la FCAC, Xavier Pié juntament amb l’alcalde de Vila-rodona, representants de la Cambra de Valls i altres autoritats.

Durant la visita, el President Aragonès ha fet un recorregut per les instal·lacions i ha tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà el procés d’elaboració dels productes del grup, així com els seus objectius, valors i filosofia. En l’actualitat, Castell d’Or té una capacitat productiva per a 20 milions d’ampolles, així com un edifici de 6.500 m2.

El President de Castell d’Or, Adrià Rabadà ha volgut destacar “la importància del projecte cooperatiu de Castell d’Or pel territori i pel sector de la pagesia”, i ha afegit “que el principal objectiu és generar valor per tal que els viticultors puguin viure dignament de la terra”. El President ha remarcat l’esperit cooperatiu que caracteritza Castell d’Or, destacant el seu paper en la modernització i avenç del sector agrícola.

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or és l’herència de les primeres cooperatives fundades a finals del s. XIX i principis del s. XX . En l’actualitat, som un total de 16 cooperatives, que representen a més de 2.200 famílies pageses que treballen amb amor i respecte a la natura. Des de 2005, a Castell d’Or, seleccionem les millors vinyes i comptem amb modernes instal·lacions per crear un producte exclusiu, amb personalitat i de categoria Premium.

El Cava Castell d’Or s’ubica a la zona de Comtats de Barcelona, una zona amb paisatges diversos, principalment caracteritzats per belles valls o depressions entre serres no gaire elevades. Amb una llarga tradició com a regió vitivinícola que es remunta a més de 2.000 anys, el raïm del Cava Castell d’Or procedeix de parcel·les que gaudeixen de diversitat de microclimes, a conseqüència de la proximitat a la costa i l’altitud d’algunes vinyes – fins a 750 m sobre el nivell de l a mar donen lloc a un cava amb personalitat única. A més la gran extensió de terra que treballen els nostres agricultors, permet una selecció exclusiva dels millors raïms de cada subzona.

També et pot interessar