El president i director del Grup Bon Preu a la Cambra de Valls, el dimecres 30 de març

Joan Font i Fabregó, president i director del Grup Bon Preu, serà a la Cambra de Comerç de Valls el dimecres 31 de març a les 12 del migdia. El sr. Font reflexionarà sobre l’entorn econòmic, social i polític del nostre país. El president de la Cambra de Valls, el Sr. Josep M. Rovira i Valls iniciarà la jornada. Clourà l’acte el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Girona i president del Consell General de Cambres de Catalunya, el sr. Jaume Fàbrega.

La inscripció a la jornada és gratuïta i cal fer-la enviant un correu electrònic a valls@cambravalls.com o trucant al telèfon 077 600 909. El cicle de conferències està organitzat per la Cambra de Valls i compta amb el suport del Port de Tarragona, Repsol i l’Escola de Logística, amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

La conferència del Sr. Font forma part del  cicle “Cambra Valls 1.11” que la Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha programat per aquest any. Es duran a terme sessions de workshops, conferències, jornades i píndoles informatives, on en prendran part personalitats destacades i de reconegut prestigi del món econòmic, social i empresarial del nostre territori, a més de professionals especialistes de diferents sectors.

Les conferències giren al voltant de l’estratègia de la Cambra Talent, Territori i Creativitat, pilars fonamentals de desenvolupament de l’entorn industrial i empresarial de la comarca.

Sobre Joan Font i Fabregó

Joan Font i Fabregó és el fundador, president i director general del Grup Bon Preu, empresa catalana del sector de l’alimentació fundada el 1974. Més de quaranta anys després de la seva fundació, el Grup Bon Preu compta amb gairebé 200 establiments arreu de Catalunya, 9.000 persones en plantilla i amb un model de negoci molt competitiu i adaptat al nostre país.

Programa de la jornada

També et pot interessar