El proper 20 de setembre comença la primera promoció del Cicle Superior de Transport i Logística a l’Institut Jaume Huguer de Valls

Actualment hi ha 21 alumnes inscrits al nou cicle, amb 9 places vacants. L’aposta per aquest nou cicle formatiu és un reflex de la col·laboració entre la Cambra de Comerç de Valls, la Fundació Anespro i l’Institut, per tal de coordinar la formació amb les necessitats empresarials.

L’Institut Jaume Huguet de Valls inicia el proper dilluns 20 de setembre la primera promoció d’alumnes al Cicle Formatiu de Grau Superior de Transport i Logística. El curs ofereix fins a 30 places, de les quals 21 ja estan assignades. El cicle formatiu s’impartirà en horari de tarda, de 15:00 a 21:30 hores, de dilluns a divendres.

Amb la incorporació d’aquest nou cicle formatiu de grau superior, que pertany a la família professional de Comerç i Màrqueting, es complementa l’oferta d’aquesta família professional que està impartint-se al centre educatiu, que també compta amb el grau d’Activitats Comercials.

El cicle formatiu té una durada de dos cursos acadèmics i 2.000 hores de formación, entre lectives i practiques en un centre de treball. Es tracta d’uns estudis en transport i logística que capaciten a l’alumnat per organitzar, gestionar i controlar les operacions del transport de mercaderies i de viatgers en l’àmbit nacional i internacional, i per planificar i gestionar les activitats logístiques d’una empresa, d’acord amb la normativa vigent i els objectius establerts per la direcció de l’empresa, en el marc de la qualitat, seguretat i respecte mediambiental. L’obtenció d’aquest títol permetrà als alumnes treballar en una de les professions amb més sortides avui en dia. Els joves estaran capacitats per treballar com a cap de trànsit d’empreses de transport de viatgers per carretera, gerent de l’empresa de transport, cap d’estació d’autobusos, personal gestor de transport per carretera, gerent d’empreses de transport per carretera, cap d’administració en transport terrestre, aeri, marítim i multimodal, cap de magatzem o personal tècnic en logística del transport, entre d’altres.

El sector de la logística i el transport és un sector emergent a la comarca, que requereix personal qualificat. L’aposta per aquest cicle formatiu és un reflex de la col·laboració entre la Cambra de Comerç de Valls, la Fundació Anespro i l’Institut Jaume Huguet, per tal de coordinar la formació amb les necessitats empresarials i implicar les empreses en l’acolliment d’estudiants de cicles formatius per fer pràctiques. Es tracta d’un cicle reclamat des de fa molts anys a la ciutat.

Enllaç:

Pàgina web de l’Institut Jaume Huguet

També et pot interessar