El proper dissabte 18 i diumenge 19 de desembre Valls reviurà el Mercat de Nadal

• El mercat s'ubicarà a la Plaça del Pati de Valls i carrers de la Cort i Jaume Huguet. • Com a novetat enguany es farà una exhibició castellera dins el recorregut del Mercat de Nadal, a les 12 del migdia

Valls viurà el dissabte dia 18 i diumenge dia 19 de desembre el tradicional Mercat de Nadal i Motius Nadalencs, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp.

Al Mercat de Nadal de Valls hi trobareu una variada oferta d’arbres i verd, figures de pessebre, tions, vins i caves, mel, dolços, objectes ornamentals, productes artesanals… i tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. El mercat s’ubicarà a la Plaça del Pati de Valls i carrers de la Cort i Jaume Huguet. Serà obligatori l’ús de la mascareta tant pels paradistes com pels visitants. El Mercat restarà obert dissabte dia 18 de 10 del matí a 9 del vespre i diumenge dia 19 de 10 del matí i fins les 8 del vespre.

La ciutat de Valls fa més de vuit segles que celebra mercat setmanal, fet que corrobora l’arrelament i el prestigi dels mercats de la capital de l’Alt Camp. Al Mercat de Nadal de Valls es reviu el tipisme, la tradició i la popularitat amb els carros que d’antic portaven els pagesos i criadors d’aviram per anar a vendre als mercats de Valls.

Dir també que el Mercat d’Art Jove es farà a la Plaça Museu Casteller el dissabte de les 10 del matí fins a les 9 del vespre. Artesania, pintura, il·lustracions, roba, complements, fotografia, productes naturals… tot realitzat per la comunitat d’artesans i artistes més joves. Organitza la regidoria de Joventut i acció Cívica de l’Ajuntament de Valls. Per a més informació: www.vallsjove.cat

Com a novetat enguany es farà una exhibició castellera dins el recorregut del Mercat de Nadal, començant a la Plaça del Pati i seguint pel carrer de la Cort i carrers adjacents. Dissabte a partir de les 12 del migdia serà el torn de la Colla Joves dels Xiquets de Valls i diumenge, a la mateixa hora, serà el torn de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Sigueu tots benvinguts a Valls, els dies del Mercat i durant tot el cicle de les festes de Nadal.

També et pot interessar