El Valls Ocasió tanca amb 50 contactes comercials fets i un 10% dels vehicles exposats venuts

Els concessionaris participants a La Fira Mercat del vehicle usat i vehicles elèctrics es mostren optimistes i preveuen arribar a més acords comercials al llarg de la setmana. Els visitants s’han interessat pels vehicles de mobilitat reduïda, els cotxes petits i les furgonetes

La Fira Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics va tancar ahir diumenge la seva desena edició. Enguany ha comptat amb un centenar de vehicles exposats al Passeig de l’Estació i la participació de 4 concessionaris: Valls Auto, Tallers Claudi, Autocomarques i Tallers Mero. Durant els tres dies que ha durat la fira, del divendres 27 al diumenge 29 de maig, s’han tancat una cinquantena de contactes comercials i s’ha venut un 10% dels vehicles exposats. Els concessionaris destaquen que hi ha hagut afluència de visitants, però menys que en edicions anteriors. No obstant això, es mostren optimistes i esperen qu  e en els pròxims dies es puguin tancar més vendes.

Els vehicles més demandats han estat els cotxes petits i mitjans, estil Kia i Fiat 500, les furgonetes tipus Berlingo i les industrials. El patinet elèctric no ha tingut massa sortida en aquesta fira, però sí que ha despertat interès el vehicle de mobilitat reduïda, les motocicletes i les bicicletes elèctriques. Els compradors han estat majoritàriament de l’Alt Camp, les comarques de Tarragona i Barcelona.

Aquesta setmana es realitzarà el sorteig d’una nit d’hotel amb esmorzar inclòs a l’Hotel Fèlix de Valls entre tots els compradors. La coordinació de la Fira és a càrrec de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la participació de l’Ajuntament de Valls, l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’elements de l’Automoció (ASTAVE), Port de Tarragona i Repsol.

 

 

També et pot interessar