El xef José Andrés serà assessor de Joe Biden per a esport i nutrició

Per la Gran Festa de la Calçotada de l’any 2008 va portar a Valls un equip de dotze càmeres de la televisió nord-americana PBS procedents de Los Angeles i San Francisco (Califòrnia) per a filmar la Gran Festa.

El President dels Estats Units, Joe Biden, ha nomenat al xef de cuina de prestigi internacional José Andrés com a copresident del Consell Assessor d’Esports, Fitness i Nutrició, que s’encarrega de promoure l’activitat física i l’alimentació saludable als Estats Units.

José Andrés, per la Gran Festa de la Calçotada de l’any 2008, va portar a Valls un equip de dotze càmeres de la televisió nord-americana PBS procedents de Los Angeles i San Francisco (Califòrnia) per a filmar la Gran Festa,  l’equip va estar el cap de setmana a Valls.

El diumenge 27 de gener, dia de la festa, José Andrés va venir a Valls en olor de multituds, pels carrers tothom el parava, i també va participar al concurs de menjar calçots al Pati, fet que va ésser un esdeveniment culinari i de prestigi per a la Gran Festa.

El seu caràcter amable i cordial va calar i va fer bona relació amb els organitzadors de l’esmentat esdeveniment.

A part del seu èxit gastronòmic a diverses capitals dels Estats Units, ara ha rebut una important responsabilitat de mans del President del país.

El reportatge televisiu de la Gran Festa de la Calçotada va ésser emès als Estats Units, i la distinció el prestigia i prestigia la Gran Festa de la Calçotada de Valls, que ell va escollir per a filmar-la i divulgar-la.

Felicitats José Andrés!!!

També et pot interessar