Els cellers catalans amb DO afectats per la Covid-19 podran demanar a partir de demà divendres els ajuts d’Empresa i Coneixement

Avui dijous s’ha publicat al DOGC la convocatòria adreçada als cellers inscrits en alguna de les DO de Catalunya amb una dotació d’1,65 milions d’euros i les sol·licituds es podran presentar a partir de demà a través del Canal Empresa. L’import màxim de la subvenció per cada celler és de 6.000 euros.

Els cellers catalans amb denominació d’origen de Catalunya afectats per la Covid-19 podran demanar a partir de demà divendres, 20 de novembre, els ajuts del Departament d’Empresa i Coneixement dotats amb 1,65 milions d’euros. Aquesta línia s’adreça als cellers inscrits en alguna de les DO catalanes amb treballadors d’alta afiliats al Sistema especial per a treballadors per compte d’altri agraris.

Les sol·licituds es presentaran electrònicament a través del Canal Empresa. El termini de presentació s’obrirà divendres a les 9:00 hores i s’acabarà el 17 de desembre a les 12:00 hores.

Es podran beneficiar d’aquests ajuts els cellers que compleixin, entre d’altres, aquests requisits: tenir la condició de celler; estar inscrits a alguna de les denominacions d’origen de Catalunya; tenir la condició de pime; tenir la seu social o seu operativa a Catalunya i haver patit una reducció de la facturació de com a mínim el 20% durant el període inclòs entre el 14 de març i el 20 de juny de 2020.

La subvenció consisteix en una aportació màxima de 1.200 euros per cada treballador d’alta al Sistema especial per a treballadors per compte d’altri agraris en algun moment del període inclòs entre el 14 de març i el 31 de desembre de 2020, amb un màxim de 6.000 euros per celler.

L’import és en funció de la durada de l’alta de cada treballador al Sistema especial per a treballadors per compte d’altri agraris: 900 euros per una durada entre 2 mesos i menys de 4 i 1.200 euros per una durada de 4 mesos o més. L’import s’abonarà en un únic pagament en el moment en què es resolgui la concessió.

Podeu fer les sol·licituds a Canal Empresa

També et pot interessar