Els vehicles pesants no poden circular per la C-37, des del Pla fins a Santa Margarida de Montbui

La restricció de pas ja és efectiva i s’està acabant d’instal·lar la senyalització.

Els vehicles pesants no poden circular per la C-37, des del Pla de Santa Maria i fins a Santa Margarida de Montbui. La situació exposada per l’Ajuntament de Querol sobre les molèsties, accidents i dificultats de circulació provocades pels vehicles de gran tonatge al seu pas per la C-37, al terme de Querol, ha desencadenat un treball conjunt i coordinat entre els departaments d’interior i de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat per a evitar la circulació d’aquests vehicles per aquesta carretera, des del Pla de Santa Maria i fins a Santa Margarida de Montbui.

Les mesures ja són efectives i aquests dies s’està acabant d’instal·lar la senyalització de prohibició de vehicles pesats per aquesta via.

Els vehicles que no poden circular pel tram de la C37 són els següents:

  • Els vehicles o conjunts de vehicles de tot tipus que superin els 7.500 kg de massa màxima autoritzada o massa màxima del conjunt. Serien màxim els camions del tipus que adjunto fotografia, és a dir, els camions de transport de mercaderies en general que tenen una única “caixa” i només tenen dos eixos de rodes.
  • A més de les restriccions aplicables als vehicles de transport de mercaderies en general, els vehicles de transports especials que circulin a l’empara d’autoritzacions especials de circulació, inclosos els que ho facin en virtut d’exempcions, i els vehicles o conjunts de vehicles especials, tant si necessiten una autorització com si no.
  • Vehicles que realitzen transport de mercaderies perilloses.

De manera general, la circulació de vehicles amb matèries perilloses que han de portar el panell taronja reglamentari, amb itineraris de llarg recorregut, han de circular, entre les comarques de Tarragona, les de les Terres de l’Ebre i les de Lleida per l’AP-2 i l’AP-7/E-15. En aquests casos no està permesa la circulació per la C-14, la N-240 ni la C-37.

També et pot interessar