En marxa les obres de construcció de la rotonda que permetrà accedir al sector industrial de Valls per la C-37

Les obres executades per l'Incasòl duraran 9 mesos i podrien estar enllestides a principis de l'estiu del 2022. La Cambra de Comerç de Valls considera que es una rotonda de gran importància estratègica que millorarà l’accessibilitat al polígon i a la ciutat.

Iniciades les obres de construcció de la rotonda d’entrada al sector nord del Polígon Industrial, a la zona de Palau de Reig, on en els últims anys s’han implantat noves empreses com són Frigicoll, Prat Brands, Ikea o Fluvitex. Aquets és un projecte a càrrec de l’Institut Català del Sòl (Incasòl) amb una inversió de gairebé 1,2 milions d’euros. Actualment s’estan realitzant els treballs previs, amb la senyalització de l’espai i fent el moviment de terres per dur a terme el gruix de l’obra.

Juntament amb la rotonda hi haurà el desdoblament de la C-37 amb la creació d’unes calçades laterals de 5 metres d’amplitud en una longitud d’uns 220 metres, amb les respectives mitjanes de separació del tronc central de l’actual C-37, d’un metre d’amplada. El nou enllaç facilitarà, a més, la connexió del Polígon de Valls amb l’AP-7 pel Pla de Santa Maria.

La Cambra de Comerç de Valls considera que el començament d’aquestes obres és una molt bona notícia. Es tracta d’una rotonda llargament reclamada i del tot necessària, tenint en compte que es tracta d’un dels accessos principals al polígon i a la ciutat, amb gran volum de trànsit. Es tracta d’un gran pas per Valls i les seves empreses.

També et pot interessar