En què s’hauria de centrar la presidència espanyola de la Unió Europea?

La Cambra de Comerç d'Espanya ha posat en marxa una estratègia amb motiu de la presidència del Consell de la UE que correspon exercir a Espanya durant el segon semestre del 2023.

Amb motiu de la Presidència del Consell de la Unió Europea, que correspon exercir a Espanya durant el segon semestre de 2023, des de les Cambres de Comerç es vol conèixer l’opinió de les empreses sobre els temes d’interès prioritaris en què s’hauria de centrar la presidència espanyola.

En aquest sentit, la Cambra de Comerç d’Espanya ha elaborat un qüestionari per conèixer les principals preocupacions de les empreses espanyoles, amb independència del sector, mida o àmbit econòmic, i poder així traslladar-les al Govern d’Espanya, amb l’objectiu final de contribuir a fer que els assumptes d’interès per a les empreses es contemplin a la imminent agenda comunitària.

Les respostes proporcionades per les empreses seran confidencials i en cap cas no es faran públiques. Només es faran servir per obtenir resultats de forma agregada. El qüestionari romandrà obert fins al 30 d’abril del 2022.

Tot seguit teniu l’enllaç a través del qual podeu accedir al qüestionari: ENQUESTA

També et pot interessar