Enguany el Valls Ocasió arriba amb premi

Sortegem una nit d’hotel amb esmorzar inclòs al Fèlix Hotel de Valls per a tots aquells que comprin un vehicle al Valls Ocasió. La Fira-Mercat s'inaugura aquest divendres al passeig de l’Estació de Valls amb totes les mesures post Covid. El sector de l’automoció preveu una bona afluència de contactes comercials.

Aquest cap de setmana, del divendres 11 al diumenge 13 de juny, se celebra la 9ena Fira Mercat del vehicle usat i vehicles elèctrics a Valls. Entre les novetats d’aquest any, es recupera la fira-mercat amb totes les mesures sanitàries necessàries perquè sigui segura, amb aforament limitat al 70%, gel hidroalcohòlic pels visitants, protectors als seients dels vehicles, etc.
Enguany se sorteja una nit d’hotel en habitació superior, per a dues persones, a l’Hotel Fèlix de Valls entre tots els que comprin un vehicle. A més, els visitants de la fira també podran gaudir d’una promoció especial amb un descompte del 10% en el preu de l’habitació si reserven a la web www.felixhotel.net amb el codi FELIXOCASIO10. El guanyador del sorteig s’anunciarà el dilluns 14 de juny a les xarxes socials de la Cambra.

El Valls Ocasió estarà oberta divendres 11, de les 18 a les 21 hores del vespre; el dissabte 12, de les 10 del matí a les 21 del vespre i el diumenge 13, de les 10 del matí a les 20 hores de la tarda, amb una àmplia oferta de vehicles a motor usats i de quilòmetre zero, en bon estat i garantia: turismes, 4 x 4, furgonetes, vehicles industrials; caravanes; vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes, VMP elèctrics… El sector de l’automoció preveu una bona afluència de contactes comercials.

La coordinació de la Fira és a càrrec de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, amb la participació de l’Ajuntament de Valls i ASTAVE, l’Associació Empresarial de Tallers de
Reparació i Venedors d’Automoció.

També et pot interessar