Es convoca el concurs d’aparadors nadalencs amb la finalitat de promocionar el teixit econòmic i comercial de Valls

Els aparadors participants al concurs hauran d'estar enllestits el dilluns 12 de desembre de 2022. Hi haurà premis tant pels comerços participants com per les persones participants. Es tracta d’una iniciativa conjunta de Comerç de Valls i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls.

El període nadalenc és un dels més importants pel sector del comerç. A fi d’estimular la imatge i l’ornament dels establiments comercials de l’Àrea de Valls, i amb el desig de fomentar i promoure el teixit econòmic i comercial de la demarcació, durant les Festes de Nadal, Any Nou i Reis, creant un atractiu pel comprador, la Cambra de Comerç de Valls i Comerç de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, convoquen el Concurs d’Aparadors de Nadal‘2022.

Podran participar al Concurs tots els establiments comercials, legalment establerts a l’Àrea de Valls. Per participar-hi s’hauran d’arranjar i decorar els aparadors de llurs establiments de forma que obtinguin el millor efecte, disposició i bon gust publicitari vistos des de l’exterior, dins l’ambient característic de les festes nadalenques i la pròpia activitat mercantil o de serveis, tenint en compte: l’impacte comercial; la qualitat artística; l’originalitat; la qualitat artesanal; el missatge; l’adequació a l’entorn.

Els aparadors participants al concurs hauran d’estar enllestits el dilluns 12 de desembre de 2022 fins al divendres dia 6 de gener de 2023, i aquests aparadors hauran d’ésser visibles i il·luminats, cada dia, fins a les 10 de la nit. Les inscripcions s’hauran de formalitzar a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls o al correu electrònic valls@cambravalls.com; o bé enviant un correu a Comerç de Valls:  dinamizadorvalls@gmail.com,  fins el divendres dia 9 de desembre de 2022. Els establiments comercials participants al Concurs d’Aparadors de Nadal 2022 rebran el distintiu ”Establiment Participant” per exhibir en els aparadors durant els dies del Concurs.

Funcionament del Concurs i premis

Els establiments participants disposaran d’unes butlletes per entregar als seus clients. Els clients seran els encarregats de votar i ho podran fer des del dia 12 de desembre de 2022 i fins el dia 5 de gener de 2023 a les 20:00hores. Hi haurà premis tant pels establiments guanyadors com pels clients que participin a les votacions. Totes les persones que participin al concurs i que emetin els seus vots entraran en un sorteig de 3 vals de compra de diferent valor econòmic que es podran gastar en algun dels comerços participants al Concurs. De la mateixa manera, els tres establiments participants al Concurs i que hagin estat els més votats pels clients també se’ls obsequiarà amb vals econòmics per gastar en els establiments participants. Cada premis està valorat en 100,00€.

També et pot interessar