Europastry busca joves que vulguin créixer professionalment arreu del món

Captar joves amb talent i formació és clau pel futur d’una indústria innovadora i en creixement com Europastry, empresa especialitzada en pa i brioixeria congelada.

Europastry, multinacional espanyola d’origen familiar líder al sector de masses congelades a Espanya, busca personal qualificat i amb ganes d’aprendre per a incorporar a la seva planta de Vallmoll a l’Alt Camp. Necessiten incorporar enginyers, experts logístics, personal de manteniment… en definitiva, personal estratègic per a l’empresa. Aquesta és una de les principals necessitats que té Europastry i la Cambra de Comerç de Valls s’ha compromès a col·laborar amb la cerca de joves qualificats i formats, amb estudis professionals, a partir de la coordinació amb la Fundació ANESPRO i l’Institut Jaume Huguet de Valls.

Durant la trobada mantinguda la setmana passada a la planta de Vallmoll, Jordi Morral, Conseller Delegat d’Europastry, també va posar de manifest la necessitat de millorar els punts energètics del centre de distribució per tal d’acabar amb els petits talls o microtalls en el subministrament elèctric. Uns talls que els causen pèrdues anuals de fins a 600.000 euros i que suposen grans problemes a nivell d’operativa de línia. Morral també va destacar que es tracta de talls que no només afecten a Europastry, sinó a tot el Polígon Industrial de Vallmoll.  La Cambra s’ha compromès a fer front a la problemàtica i buscar solucions entre les parts implicades.

Pel que fa al tema de transport i logística, Morral considera que “cal potenciar i millorar els serveis i les infraestructures dels polígons industrials i de les principals vies de comunicació. Destaca que Vallmoll és troba en un punt estratègic i logístic amb proximitat a l’eix Mediterrani, Europa i centre d’Espanya però hi ha moltes mancances pel que fa a comunicacions”. El president de la Cambra de Valls, Josep M.Rovira, va presentar-los l’Escola de Logística de la Cambra, una iniciativa que pretén posar a l’abast de les empreses del territori, eines i coneixements d’última generació en logística. Des d’Europastry es van mostrar interessats per l’Escola. És per això que ambdues parts van emplaçar-se a una nova trobada per parlar del tema.

La innovació constant és un dels pilars estratègics de l’empresa líder en el sector de masses congelades. La companyia és pionera en pa precuit i al llarg dels anys ha mantingut viu aquest esperit combinant els processos tradicionals amb l’última tecnologia. Europastry està compromesa amb la qualitat, la seguretat alimentària i la sostenibilitat. Es per això que el 100% d’energia que consumeixen les seves plantes de producció és d’origen renovable. Ofereixen els seus productes en més de 75 països d’arreu del món, a través de les seves 22 plantes i 26 oficines de venda ubicades en diferents països. Actualment, les plantes de Vallmoll i Sarral compten amb una capacitat de 30.000 palets, un sistema de funcionament totalment automatitzat, i hi treballen un miler de persones. El 2019, Europastry va arribar als 850 milions d’euros en facturació.

ÀUDIO: Jordi Morral, Conseller Delegat d’Europastry ens explica la necessitat que tenen de captar joves talents.

També et pot interessar