Europastry, empresa premium de la Cambra de Valls

És la primera panificadora del país i el cinquè fabricant de masses congelades del món.

L’empresa catalana Europastry entra a formar part de les empreses premium de la Cambra de Valls per tal d’establir sinergies entre les empreses cambra i fer costat a les iniciatives que en matèria de dinamització econòmica i desenvolupament del territori s’impulsen des de l’ens corporatiu. Europastry és  tot un referent mundial en el sector del pa. És la primera panificadora del país i el cinquè fabricant de masses congelades del món.

L’empresa, amb planta al Polígon Industrial de Vallmoll i seu central a Sant Cugat del Vallès, sempre ha tingut com a objectiu revolucionar la indústria del pa i la brioixeria amb solucions a les necessitats tant del
consumidor final com del professional. Per aconseguir-ho, ho ha fet mitjançant la utilització de la innovació tecnològica vinculada a la cadena del fred. Actualment, el negoci compta amb més de 4.000 treballadors a tot el món, 20 centres de producció i opera en més de 50 mercats.

Europastry ha estat enguany, per primera vegada, patrocinador oficial de la 42a Gran Festa de la Calçotada, juntament amb Salses Fruits i Castell d’Or.

Podeu consultar el seu catàleg de productes a la pàgina web

També et pot interessar