Europastry llança l’accelerador “backing the Future”

L’objectiu és donar suport a emprenedors de tot el món a desenvolupar i impulsar els seus productes i crear nous models de negoci. La recepció de projectes d'aquesta primera edició està oberta fins el 5 de setembre de 2021. Les startups seleccionades participaran 6 del programa i rebran tutories, assessorament i desenvolupament empresarial.

Cereal, el nou centre de I+D de fleca i brioixeria d’Europastry, ha posat en marxa ‘Baking the Future’, el primer accelerador del sector de la fleca, que neix amb l’objectiu d’identificar solucions innovadores generades per les startups i construir un model d’innovació oberta per a l’empresa. Es tracta d’un programa d’acceleració de sis mesos que dona suport als emprenedors per desenvolupar els seus productes, posar a prova la seva viabilitat en el mercat, crear nous models de negoci i ajudar-los a impulsar els seus projectes.

La recepció de projectes d’aquesta primera edició està oberta fins al 5 de setembre de 2021. Els projectes seran avaluats per un comitè avaluador, format per un equip designat per Europastry. Una vegada seleccionat, fins a un màxim de 5 projectes, el programa començarà el 26 de setembre. Després de sis mesos, tindrà lloc el Demo Day, dia de la demostració, moment en què les startups presentaran els seus projectes a una xarxa d’inversors privats i experts qualificats.

Les cinc startups seleccionades tindran l’oportunitat d’accedir a sessions de treball a mida, un espai de treball a les instal·lacions de Cereal a Barcelona, sessions de mentoria especialitzada amb membres altament qualificats de l’equip de Cereal en àrees relacionades amb la fleca (R+D, comercial, màrqueting, etc.), entre d’altres beneficis.

Consulta tota la informació i apunta’t AQUÍ 

Cereal busca aquelles empreses que trenquin barreres ambientals, pel que fa a l’embalatge (que és sostenible, reciclable i elaborat amb productes reciclats) però també pel que fa a l’origen dels ingredients. A més, busca aquelles noves empreses enfocades a millorar la salut dels consumidors, a través de nous ingredients que no provoquin intoleràncies.

Sobre Europastry

Europastry és una companyia líder en el món de la fleca. Fundada el 1987, s’ha consolidat com una d eles companyies flequeres més expertes i punteres del sector de les masses congelades de pa, brioixeria, pastisseria i snacks. Actualment, l’empresa està present en més de 70 països, a través de 22 plantes de producció i 26 oficines de venta repartides arreu del món. El 2020, Europastry va assolir els 686 milions d’euros en facturació i va llançar al mercat més de 400 nous productes.

Sobre Cereal

Cereal és el principal centre de I+D de Europastry, fundada el 2016 i ubicada a Barcelona. A Cereal conviuen forners, pastissers, enginyers, químics i nutricionistes, donant resposta a les demandes i noves tendències que demana el mercat. L’equip de I+D d’Europastry llença 400 nous productes l’any i desenvolupa més de 1.100 projectes anualment.

També et pot interessar