Europastry llença la campanya “We are Bakers” per retre homenatge a l’ofici de forner

La companyia, líder al món de la fleca, ha rodat una mini sèrie de vuit capítols en què s’explica la vida de vuit forners de diferents parts del món per mostrar com viuen la seva professió. Després de més de 30 anys d'innovació, treball i passió, Europastry es mostra més vinculada que mai als valors més tradicionals de l'ofici de forner i els transmet amb una nova identitat corporativa.

Europastry llença la nova sèrie We are Bakers, amb la qual vol retre homenatge a tots els forners amb els que comparteixen el mateix ofici, valors i passió. Han rodat una mini sèrie de vuit capítols en què relata la història de vuit forners de diferents parts del món que mostren com viuen la seva professió. Una sèrie que viatja pels cinc continents per trobar tot allò que fa d’aquest ofici no només una professió, sinó una forma de viure.

Europastry recorda que la història de l’empresa va començar fa trenta anys en un petit obrador familiar amb el propòsit de trobar una fórmula per congelar la massa de pa perquè mantingués totes les seves qualitats. Des d’aleshores l’empresa no ha parat de céixer i actualment hi ha més de 4.000 forners (‘bakers”) en més de 50 països del món.

L’empresa es mostra més vinculada que mai als valors més tradicionals de l’ofici de forner i els transmet amb una nova identitat corporativa, dissenyada amb línies més modernes, fresques i properes que reflecteixen un dels seus pilars més forts: la innovació.

SOBRE EUROPASTRY

Europastry és una companyia líder en el món de la fleca. Fundada el 1987, s’ha consolidat com una de les companyies forneres més expertes i punteres del sector de les masses congelades de pa, brioixeria, pastisseria i snacks. Actualment, Europastry està present en més de 70 països, a través de 22 plantes de producció i 26 oficines de venda repartides arreu del món. El 2019, Europastry va arribar als 851 milions d’euros en facturació i va llançar al  més de 400 nous productes.

També et pot interessar