Èxit de la missió inversa d’importadors de vi i cava del Benelux

Una trentena d’importadors i cellers catalans han dut a terme reunions comercials i visites als cellers participants durant dos dies. Tant les empreses catalanes inscrites com els importadors s'han mostrat molt satisfets per la celebració d'una acció d'aquestes característiques que permet a les empreses contactar amb interessants compradors sense sortir de casa.

La Cambra de Comerç de Valls continua apostant per les missions comercials inverses per facilitar els contactes comercials entre cellers i importadors amb l’objectiu d’afavorir l’exportació de vins i caves catalans, aquest cop al Benelux.

Fins a 9 importadors de Bèlgica i Holanda van participar el passat 26 i 27 d’abril en una nova missió comercial inversa de vi i cava organitzada per la Cambra de Valls, juntament amb el Pla d’Acció Internacional de les Cambres de Catalunya. Durant dos dies, es van fer reunions comercials, molt productives, i diverses visites als cellers participants.

Des de la Cambra es fa una valoració més que positiva de la missió inversa duta a terme. Segons el responsable de comerç exterior, Sergi Mestres, “tenim constància de què s’han tancat almenys 3 acords de compravenda entre els cellers catalans i importadors, i pronostiquem que en els mesos vinents es tancaran més acords”. Mestres destaca que gairebé la meitat dels importadors que han vingut a Valls tancaran acords comercials amb diversos cellers participants.

Tant les empreses catalanes inscrites com els importadors s’han mostrat molt satisfets per la celebració d’una acció d’aquestes característiques que permet a les empreses contactar amb interessants compradors sense sortir de casa.

Els 18 cellers participants han estat els següents: Excelling wines , Finca Valldosera, Castell del Remei, Les vinyes del convent, Celler Germans Balart, Bodegues Visendra , Vins d’altura , Vins Grau, Cellers Domenys, Torre del Veguer, Canals i Munne, Naveran, Cellers Blanch, Celler Arrufi, Unió Corporació Alimentaria, Celler Vidbertus.

Els importadors de Bèlgica i Holanda provenien de poblacions com Sint Joris Bert, Bissegem, Amsterdam, Nieuwegein, o De Lier, entre d’altres.

 

 


 

 

 

 

 

 

També et pot interessar