Exportar als EE.UU. i les eleccions americanes, temes de debat a la Cambra de Valls

La Cambra s'està posicionant en les empreses que vulguin exportar als EE.UU. La conferència de Ferran Fernández Pintó va despertar un gran interès entre el públic pel seu coneixement del món polític americà.

Valls, 7 doctubre de 2020 – La Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Valls ha acollit avui una jornada adreçada a les empreses interessades en accedir al mercat d’EE.UU. Una quinzena d’empresaris van conèixer de la mà de Sergi Mestres, del Departament de Comerç Exterior de la Cambra  de Valls, els principals productes importats pels Estats Units, les oportunitats de negoci i els sectors d’interès, els canals de distribució i l’estructura i el marc legal del país nord-americà. Mestres també va parlar dels serveis que ofereix la Cambra vallenca per tal d’ajudar a les emrpeses a exportar als Estats Units. Alguns dels serveis són: l’expedició de la documentació internacional, el registre i tràmits amb la FDA o les missions comerials.

La segona part de la jornada va centrar-se en les eleccions americanes i com poden afectar a l’economia europea. La conferència va anar a càrrec de Ferran Fernández Pintó, CEO de consultoria política i public affairs, qui va fer una anàlisi molt precisa de com funcionen les eleccions als EE.UU. També va parlar de Joe Biden, el candidat demòcrata, que segons les últiems enquestes, podria acabar amb el mandat del president Trump. (us adjuntem un tall de veu de Ferran Fernández Pintó)

El president de la Cambra de Valls, Josep Maria Rovira, va iniciar la jornada i Carme Mansilla, directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, el va cloure.

La jornada, organitzada per la Cambra de Comerç de Valls, va comptar amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, i de la mulinacional Kellogg’s.

PDF exportar EUA

PDF eleccions Estats Units

Tall de veu Ferran Fernández Pintó, CEO de consultoria política i public affairs.

També et pot interessar