Finalment es farà la rotonda de la carretera del Pla

Amb més de dos anys de retard, l'Incasòl ha licitat les obres. Es preveu que s'adjudiquin al gener i comencin al març, amb una durada d'uns 9 mesos.

Segons hem llegit als mitjans de comunicació, l’Incasòl ha obert la licitació de les obres de la nova rotonda de la carretera del Pla, a la zona de Palau de Reig de Dalt del Polígon Industrial de Valls, més coneguda com la rotonda que hi haurà més amunt del Pi de la carretera del Pla. A més, el projecte també preveu el desdoblament de laterals de la carretera C-37, a VallsEs preveu que l’obra s’adjudiqui al gener i els treballs durin uns 9 mesos. Aquests desdoblaments facilitaran l’accés i la sortida del polígon a la carretera del Pla, tan en sentit Nord com Sud. La nova rotonda millorarà la mobilitat i la seguretat del trànsit. L’Incasòl finança els 1’5 milions d’euros de les obres.

Segons el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira, són unes obres de vital importància, sobretot per la seguretat. Segons Rovira amb la rotonda es millorarà l’accés a la zona del polígon on hi ha ubicades algunes de les grans empreses del polígon que generen més trànsit de camions com com Ikea, Prat Internacional Brand, Frigicoll o el parc industrial de Gazeley”. Valls finalment veurà complert un dels seus projectes destacats de mobilitat en la via principal d’entrada i sortida del Polígon Industrial i de la ciutat.

També et pot interessar