FM Logistic adquireix un terreny al Parc Logístic “El Rossinyol” de Guadalajara per expandir les seves operacions logístiques

FM Logistic, operador logístic internacional, ha anunciat l’adquisició d’un terreny a Guadalajara com a part de la seva estratègia per fer front al creixement continu en clients i operacions.

En col·laboració amb Hercesa i NG Concept, la Companyia està preparada per construir un nou magatzem. El terreny, adquirit a Hercesa, abasta una superfície de 60.151m² i servirà com a espai edificable per al nou magatzem de FM Logistic. Aquest projecte serà dut a terme per NG Concept, l’empresa constructora del Grup FM, i reflectirà els estàndards de qualitat i sostenibilitat que caracteritzen la Companyia.

El nou magatzem de Guadalajara, ubicat al polígon industrial el Rossinyol Sud, tindrà unes característiques similars al magatzem que disposa FM Logistic a Illescas. El magatzem ocuparà inicialment 35.000m², incloent-hi 350m² destinats a oficines. S’espera que aquesta expansió generi un creixement significatiu a la plantilla de FM Logistic, tant a l’àrea de magatzem com a altres departaments clau. Pablo Gómez, director general de FM Logistic a Iberia ha manifestat que “amb aquesta expansió del negoci a Guadalajara es confirma el creixement a llarg termini del negoci a Espanya i espera poder anunciar noves confirmacions d’adquisició de terrenys a la península en els propers mesos” . Per part seva, Alejando Solano, director de Negoci, Patrimoni i Inversions d’Hercesa, ha apuntat que “la col·laboració amb FM Logistic suposa la confirmació d’Hercesa com a líder en transformació i desenvolupament de sòl i una nova fita en la comercialització del Parc Logístic El Rossinyol, en aconseguir que una altra important empresa s’implanti a Guadalajara”.

En línia amb el compromís amb la sostenibilitat, FM Logistic s’ha compromès a seguir els requisits del projecte LEED per garantir l’eficiència energètica i la reducció de l’impacte ambiental. A més, l’edifici complirà els estàndards per obtenir la certificació Highly Protected Risk, garantint la seguretat de les operacions.

El nou magatzem serà construït amb materials d’alta qualitat i comptarà amb espais verds, àrees de descans, estacionament i mesures de seguretat les 24 hores del dia, tant al perímetre interior com exterior.

Sobre FM Logistic

Donar suport al desenvolupament de cadenes de subministrament omnicanal sostenibles és fonamental per a l’estratègia de FM Logistic. Creada el 1967, l’empresa familiar és un dels principals actors de la logística a França ia escala internacional, amb una facturació de 1.400 milions d?euros. FM Logistic posa la seva experiència a logística FMCG, Retail i actors del comerç electrònic. Els seus serveis cobreixen les diferents etapes de la cadena de subministrament: transport nacional i internacional, emmagatzematge i gestió d’inventaris, preparació i enviament de comandes de comerç electrònic i botigues, co-packing, serveis de control tower. L’empresa aspira a la neutralitat de carboni en les activitats d’emmagatzematge per al 2030 i es troba entre els millors ocupadors del seu sector, com demostra la certificació Top Employers France per vuitè any consecutiu, així com les classificacions de les revistes Forbes i Capital. Empra més de 28.600 persones a Europa, Àsia i Amèrica Llatina.

Descarrega la NdP

També et pot interessar