FM Logistic col·labora solidàriament amb L’Associació Cívica La Nau

FM Logistic col·laborarà de forma solidària durant els propers mesos amb l’Associació Cívica La Nau, de Cornellà del Llobregat, en la recollida i el repartiment de mercaderies entre organitzacions socials que treballen amb persones vulnerables o en risc d’exclusió social.

FM Logistic ha posat a la disposició d’aquest Banc de Productes no Alimentaris una flota de 16 camions per a aquesta iniciativa solidària. No és el primer cop que l’operador logístic col·labora amb aquesta associació. Ja el 2022, FM Logistic va participar amb el seu client Moët Hennessy en la preparació de borses de productes d’higiene personal per a famílies necessitades.

A través de la Fundació FM Logistic, la companyia reforça amb diferents activitats la responsabilitat social del Grup combinant la dinàmica solidària dels empleats i la professionalització. En aquest marc, col·labora amb ONG i organitzacions com Save the Children, l’associació Tots som Edu, amb Creu Roja, etc.

Altres accions són col·laboracions per a l’ocupabilitat amb organitzacions sense ànim de lucre com l’Associació Egueiro, o ajuntaments com Valls i Illescas i altres institucions. També realitza accions solidàries amb els clients. En són exemple l’acció KIT x KIT que va dur a terme amb el seu client Wella per a la recaptació de fons per a la Fundació Mary Ward o amb Moët Hennessy, ja esmentat. “En totes les accions solidàries estan implicats els treballadors”, ressalten a FM Logistic.

NdP FM Logistic

També et pot interessar